'Domuzuna' mı yapılıyor?

'Domuzuna' mı yapılıyor?
Bazı çevrelerin mübarek Ramazan’da tam bir provokasyon kokan işleri dikkat çekiyor. Kökü dışarıda alışveriş merkezlerinden birisi olan Real hiper marketlerde bir süredir “domuz kumbarası” satılmaya başladı.

“Domuzcuklar”, az ileride “Ramazan kumanya paketleri”nin bulunduğu mekanlarda satılıyor! 

TAM DA RAMAZAN’DA!

habervaktim’in Ankara Real’de tespit ettiği ancak diğer Real şubelerinde de başlatıldığı öğrenilen uygulamaya göre, Real’lerin tam giriş kapısının yanında açılan standların birisinde, çeşitli renk ve büyüklüklerde “domuz kumbarası” satılmaya başlandı. Fiyatları 15 ila 45 YTL arasında değişen “domuzcuklar”ın son birkaç haftadır satışa sunulduğu öğrenildi.

İLK DOMUZ VUKUATI DEĞİL

Real firmasının domuzla ilgili tepki toplayan bir diğer uygulaması ise önceki yıl ortaya çıkmıştı. Firma, şarküteri reyonlarında çeşitli et ürünleriyle birlikte domuz ürünleri de satmaya başlamıştı. Adı geçen reyonlarda bir bölüm açan Real yönetimi, bu rafların üzerine “Bu bölümde domuz eti ürünleri satılmaktadır” tabelası yerleştirmişti. 

AVRUPA KÖKENLİ, 11 YILDIR TÜRKİYE’DE

Avrupa’nın en büyük perakende satış grubu Metro Group kuruluşu olan “Real- Hipermarketler Zinciri”; Almanya, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna ve Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Türkiye'deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul'da kuran firma, İstanbul Kartal, Ümraniye, Büyükçekmece, Ankara Bilkent, Etlik, Gaziantep, Bursa, İzmit, Adana, Konya ve Antalya’da mağaza işletiyor. 

(Murat Unay – habervaktim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.