Ayyaşbaşı komünist çıktı

Ayyaşbaşı komünist çıktı
Kadıköy Moda’da bir süredir devam eden içki eylemlerinin Türkiye Komünist Partililer tarafından örgütlendiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde içki eylemi yaparken gözaltına alınan Tonguç Koç’un TKP üyesi olduğu, 22 Temmuz seçimlerinde Türkiye Komünist Partisi’nden Denizli Milletvekili adayı olarak listeye girdiği tespit edildi. İçki eylemini başlatan facebook.com internet portalındaki grubun da Koç ve iki arkadaşı tarafından oluşturulduğu belirlendi. 

Moda İskelesi'nde Beltur tarafından işletilen restoranda içki satılmasını isteyen eylemci grup, ulu orta yerde içki içerek eylem yapıyor... Mübarek Cuma günleri tesislerin önünde içkili çalgılı eylem yapan grup taşkınlık çıkarıyor. Önceki hafta içki içtikten sonra tesisleri basan gruba müdahale eden emniyet güçleri, kameralar önünde bir başkomiseri tehdit eden Tonguç Koç isimli şahsı gözaltına almıştı. 

Gözaltına alınan Tonguç Koç’un TKP üyesi olduğu ve 22 Temmuz seçimlerinde Türkiye Komünist Partisi’nden Denizli milletvekili adayı olarak listeye girdiği tespit edildi. İnternet üzerinden eylemlerine başlayan protestocu grubun da Tonguç Koç tarafından organize edildiği saptandı. Koç, internet portalında “moda iskele” rumuzuyla organizatörler arasında yer alıyor. Kendisini “Komünist anne-babanın komünist oğlu” olarak tanımlayan Koç’un tüm içki severleri Moda’ya eyleme davet etmesi dikkat çekiyor. Tonguç Koç’un, bazı internet sitelerinde içki içmeyen insanlara ağır hakaretler ettiği belirlendi. 

“İSKELEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYACAĞIZ! İÇKİNİ KAP DA GEL”
Tonguç Koç’un “yesek.com” adlı internet sitesinde yazdığı yorumlardan birisi şöyle: Demek biramız ellerimizde bütün Moda’yı gaspetmişiz öyle mi? Demek bırakalım orası temiz kalsın ha? Peki bizi gaz odalarına ne zaman göndereceksiniz, planlamada ne zamana denk düşüyor? Büyükşehir’in ve Beltur’un yobaz yöneticileri! Hayatımızı şeriat kurallarına göre düzenlemenize izin vermeyeceğiz, Moda-İskele’den başlayıp kuyruğunuza teneke bağlayana kadar mücadele edeceğiz. Yobazların gerçek yüzünü dünya aleme göstereceğiz. Hodri meydan...”

Hakan Güneş- İstanbul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.