Şampiyon Güreşçi Rıza Kayaalp'e Kirli Oyun

Şampiyon Güreşçi Rıza Kayaalp'e Kirli Oyun
Olimpiyat üçüncüsü, Dünya, Avrupa ve Akdeniz şampiyonu sporcumuz Rıza Kayaalp'in ceza alması için büyük bir tezgah oynanıyor.

Olimpiyat üçüncüsü, Dünya, Avrupa ve Akdeniz şampiyonu sporcumuz Rıza Kayaalp'in ceza alması için büyük bir tezgah oynanıyor.

Gezi olaylarında attığı tweeti çarpıtılan Olimpiyat üçüncüsü, Dünya, Avrupa ve Akdeniz şampiyonu sporcumuz Rıza Kayaalp'in üstünde büyük bir tezgah oynanıyor.

Attığı 'twett'i değiştirip eklemeler yapan yurtdışı kaynaklı bir grup, Rıza Kayaalp'in ceza alması için büyük kampanya başlattı.

'ÇAPULCU' DEDİ, 'KÖPEK'E ÇEVİRDİLER!

Milli güreşçimiz, Gezi parkı eylemlerinde, yakıp yıkan ortalığı savaş alanına çeviren protestocular için 'Allah belanızı versin! Çapulcular.' diye tweet attı. Yurt dışı kaynaklı bir grup ise bu tweeti ' ‘Bunlar Ermeni ve Yunan köpekleri'ye çevirerek, Rıza Kayaalp, Akdeniz Oyunları açılış töreninde kafilenin önünde Türk bayrağını taşıdı. diye ULUSLARARASI Olimpiyat Komitesi (IOC) ile Uluslararası Güreş Birliği (FILA)'ya ceza alması için şikayette bulundu.

'BU TEZGAHA DÜŞMEYECEĞİM'

Haber7'ye konuşan Kayalp, ''Aslında şu anda bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum.  Yurtdışı kaynaklı bir grup ceza almam için yalan asparagas haberler yapıyor. Çok konuşmak istemiyorum, konuştuğm zaman sözlerim çarpıtılıyor. Akdeniz Oyunları'nda bayrağı taşıyan sporcu olduğum için ön plandayım ama ben bu tezgaha düşmeyeceğim. Gerekirse hukuki işlemler başlatacağım. Gerekirse ilerde daha detaylı bir açıklama yaparım'' ifadelerini kullandı.

haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum