ODTÜ'den işret gecesi!

ODTÜ'den işret gecesi!
Yasalara aykırı olmasına rağmen rektörlüğün desteğiyle ODTÜ kampusu içerisinde faaliyet gösteren Radyo ODTÜ, skandal bir organizasyona daha imza attı. Bugün gerçekleşecek radyonun düzenlediği eğlence gecesinde dansözler sahne alacak, içki su gibi akac

UTANMADAN ADINI “TÜRK” KOYDULAR

Meteoroloji ve Emniyet dışında resmî kurumların radyo işletemeyeceğine ilişkin açık yasa hükmüne rağmen ODTÜ’nün lojistik desteğiyle üniversite kampusunda faaliyet gösteren Radyo ODTÜ, yeni bir rezalete imza atmaya hazırlanıyor. Daha önce de düzenlediği pek çok “gece”de sefahat görüntülerinin ortaya çıkmasına yol açan Radyo ODTÜ, bu akşam da “Türk Gecesi” adıyla yeni bir “işret gecesi” daha organize ediyor.

SAHUR VAKTİNDE İŞRET ALEMİ

“Sözlü, sazlı, kıvrak danslı Türk Gecesi” sloganıyla duyurulan organizasyon saat 22.00’de başlayacak ve mübarek sahur saatine kadar devam edecek. Tunus Caddesi’ndeki bir meyhanede düzenlenen gecede, açık saçık dans gösterilerinin yanı sıra dansözler de sahneye çıkacak.

ÜNİVERSİTEDE DANSÖZLÜ AFİŞ

Üzerinde bir dansöz fotoğrafı ile ilk bardağının 10 YTL olduğu içki duyurularının yer aldığı afişler, başta ODTÜ Kampusu’ndaki Radyo ODTÜ binası olmak üzere üniversitenin diğer binalarında da panolara asıldı. Ayrıca Ankara’da meyhanelerin yoğunlukta olduğu Sakarya, Tunalı Hilmi ve Tunus caddelerinde de çeşitli mekânlara işret gecesinin duyurularının bulunduğu ilanlar konuldu.

(Murat Unay – habervaktim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.