Canlı yayında saygısızlık!

Canlı yayında saygısızlık!
Başbakan Erdoğan’ın Aydın Doğan’la ilgili olarak açıklama yapacağı hafta sonu öncesi Doğan medya yöneticilerinde bir yandan panik yaşanırken, öte yandan kendilerini temyize çıkarmak için din sömürüsü yapmaktan da geri durmuyor.

Bugün NTV’deki canlı yayına katılan Doğan’ın başkumandanı Hürriyet yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, Başbakan Erdoğan’ı Ramazan’da içki tartışmasına girdiği için eleştirirken, canlı yayında milyonlarca oruçlu insanın karşısında da su içti.

Erdoğan’ın Özkök için söylediği, “Ben beyefendiye diyorum ki, ‘Ya kardeşim sen iç bırak ta ben içmeyeyim. Aynı masada oturalım. Sen iç, bırak ben içmeyeyim. "Yok" diyor "Sen de bir kadeh tokuştur" diyor. Kafaya bak. Ben mecbur muyum sen tokuşturuyorsun diye tokuşturmaya ve beyefendi köşesinden bana akıl veriyor. O kadar kıymetliyse bu aklın, sen kendine sakla onu. Sen yine devam et o işe.” sözlerine cevap veren Özkök, söyledikleri ve yaptıklarıyla komik duruma düştü.

"Ramazan gününde içki tartışması yapması hoş değil. Ben bu nedenle Başbakan'ı kınıyorum, hele hele bunu bir iftar saatinde yapması çok yanlış! " diyen Ertuğrul Özkök, izleyenlerin gözü önünde su içti.

ERTUĞRUL ÖZKÖK İLE İLGİLİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.