Bizi Öldürecekler Anne, Başını Aç

Bizi Öldürecekler Anne, Başını Aç
Gezi Parkı’nı bahane ederek, sokaklarda terör estiren provokatör gruplar, masum insanların can ve mal güvenliğini tehdit ediyor...

Gezi Parkı eylemleri paralelinde gelişen başörtülü hanımlara saldırı vakalarına bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş - Kabataş İskelesi ve Antalya’nın ardından bir saldırı olayının daha Kadıköy’e bağlı Göztepe semtinde meydana geldiği öğrenildi.

KAPUTUN ÜSTÜNDE TEPİNDİLER, CAMLARI TEKMELEDİLER

Yanında bulunan 13 yaşındaki kızı ile alışverişten dönmekte olan öğretmen H.A.’nın aracının yolunu kesen saldırganlar, öğretmene hakaretler savurmaya başladılar. Öğretmen hanımın kapıları kilitleyip camları kapatması üzerine iyice kuduran saldırganlar aracı tekmeleyip yumruklamaya başladılar.

KIZ ÇOCUĞU PSİKOLOJİK TEDAVİ ALTINDA

Pazar günü meydana gelen olayda aracın içerisinde bulunan çocuğun psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Olay esnasında, “Anne başını aç, bizi öldürecekler” diyerek ağlamaya başlayan kız çocuğunun psikolojik tedavi altına alındığı öğrenildi. H.A.’nin olayın sıcaklığı ile saldırganların kaç kişi olduklarını sayamadığı, ancak saldırganların 5-10 kişilik bir gruptan oluştuğu kaydediliyor.

FAİLLERİN BULUNMASI BEKLENİYOR

Saldırıya uğrayan H.A.’nın, çocuğunun çığlıkları üzerine kaputun üzerinde tepinen ve camları tekmeleyen saldırganlardan birinin canı pahasına aracı hareket ettirdiği ve olay yerinde güçlükle uzaklaşabildiği öğrenildi. Şimdi, Antalya’da meydana gelen olayın failinin yakalandığı gibi bu olayın faillerinin de yakalanması ve adalete hesap vermesi bekleniyor.

Hatay’da Gezici’LERE POLİS MÜDAHALESİ

Gezi Parkı olayları kapsamında Hatay’da bir parkta kurulan çadırlar, polisin düzenlediği operasyonla kaldırıldı. Olayda gözaltına alınanların olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, dün sabah erken saatlerde, Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet timleri ve Antakya Belediyesi zabıta ekipleri Gezi Parkı odaklı gelişmeler kapsamında Akdeniz Mahallesi’ndeki Sevgi Parkı’nda kurulan çadırları kaldırdı.
Olayla ilgili gözaltına alınanların olduğu bildirildi. Bu arada ekiplerin bölgede çok sayıda bilye ile çeşitli malzemeler bulduğu öğrenildi.
 
YENİAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum