Kılıçdaroğlu'ndan Bekaret Fıkrası

Kılıçdaroğlu'ndan Bekaret Fıkrası
Kemal Kılıçdaroğlu, iftar sonrası din adamlarına "genç kızın bekaretiyle" ilgili bir Oflu Hoca fıkrası anlattı.

Avrupa’yı Ortaçağ’dan İslam sonrası gelişen bilimin kurtardığını belirten CHP lideri, “Bugün İslam dünyası o Avrupa’nın gerisinde kalmışsa bu sorgulanmalı.” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam ilahiyatçılar, sendikacılar ve basın yayın kuruluşlarının Ankara temsilcilerinden oluşan bir grupla iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine kendilerini “Devrimci Müslüman Gençler” olarak adlandıran grup adına da katılım oldu. Keyifli bir sohbet ortamının yaşandığı akşamda CHP lideri de bazı değerlendirmelerde bulundu.

İFTAR SOFRASINDA BEKARET FIKRASI

Kılıçdaroğlu iftar konuşmasını, masada anlatılan CHP ile ilgili bir Oflu Hoca fıkrasına bir yenisini ekleyerek bitirdi. Fıkra şöyle: Genç kız evleniyor, eve geliyor, fakat gelin kız yemiyor içmiyor. Israr ediyorlar, yok. ‘Öleceksin’ diyorlar; ‘öleyim’, diyor. Gidip Oflu hocayı buluyorlar, anlatıyorlar durumu, gelip bir bakmasını istiyorlar. Geliyor Oflu hoca, gidiyor gelinin odasına. Niye yemediğini soruyor. ‘Hocam diyor ben bakire değilim, ortaya çıkarsa hadi beni öldürseler mesele değil, iki aile birbirine girecek bir sürü insan ölecek.

En iyi kendim yemeyeyim öleyim, meselede bitsin’ diyor. Hoca, onu kurtaracağını söylüyor. Aileyi topluyor, ‘Kızın içinde cin var. Aşağından cini çıkarırsak bekareti bozulacak, yukarıdan çıkarırsak gözleri kör olacak. Karar verin’ diyor. Kaynana, ‘kör gelini ne yapacağım’ diyor ve ondan sonrada mutlu bir hayat kuruyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum