“Müdür”den Başbakan’a Ağır Hakaretler

“Müdür”den Başbakan’a Ağır Hakaretler
AK-KİM Kimya fabrikasının Genel Müdürü Mehmet Fatih Tanverdi, Başbakan Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulundu.

Yalova’da faaliyet gösteren ve AKKÖK ailesine ait dünyanın sayılı fabrikalarından olan AK-KİM Kimya fabrikasının Genel Müdürü Mehmet Fatih Tanverdi, Başbakan Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulundu.

Tanverdi, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Başbakan Erdoğan hakkında,“Kızıl Abdülhamid’in torunu”, “Boş Beyinli” ve “faşist, diktatör” gibi ağır ithamlarda bulundu.

Bir süredir kendisine ait facebook sayfasından hükümete ve Başbakan’a yönelik eleştirilerde bulunan Tanverdi, işin dozunu abartarak olayı hakarete ve küfre kadar götürdü. Tanverdi hesabında Başbakan Erdoğan için, “RecePUT , TayyiPUT'un putperestleri...”,“Kızıl Abdülhamid’in torunu”, “Boş Beyinli”, “faşist, diktatör” ve “Kasımpaşalı SİNSİ” gibi birçok ağır ithamlarda bulundu.

Konu hakkında görüştüğümüz Tanverdi, yaptığı paylaşımların başkasının görüşü olduğunu savunarak, kendisinin kopyala yapıştır yöntemiyle aldığını ve paylaştığını söyledi. Daha sonra yanlış anlaşılacağını düşündüğü için yorum yaptığı paylaşımları sildiğini belirtti.

İşte o paylaşımları: 

1-037.jpg

2-043.jpg

3-026.jpg

4-018.jpg

5-014.jpg

Yalova Pusula

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
83 Yorum