'Abdüllatif düşerken' Anadolu yollarında

'Abdüllatif düşerken' Anadolu yollarında
Yeni bir parti kurmak için harekete geçen Abdüllatif Şener yeniden Anadolu yollarına düşüyor. Şener, Ramazan ayındaki ilk yurt gezisini yarın Gaziantep'e gerçekleştirecek.

AK Parti üyeliğinden istifası sonrasında, yeni parti kurmak için yurt genelinde gezilere çıkan ve ilk olarak Konya, Denizli ve memleketi Sivas'ı ziyaret eden Şener ayrıca "yeniolusumhareketi.com" adresli internet sitesini kurarak propaganda çalışmalarını sürdürüyor.

Şener, Gaziantep ziyareti kapsamında yarın hava limanında karşılandıktan sonra şehir turu atacak, akşam da Zümrüt Düğün Salonu Yazlık Bahçesi'nde iftar yemeğine katılarak Antep'in zengin sofrasından örneklerin sunulacağı lezzetlerin tadına bakacak. Abdüllatif Şener, iftardan sonra bir konuşma yaparak yeni oluşum çalışmaları hakkında bilgi verecek.

Şener, bir süre önce yaptığı açıklamada, partisinin isim ve ambleminin hazır olduğunu ancak kendilerine hedef olarak yerel seçimleri değil geneli seçimleri belirlediğini kaydetmişti.

Sitedeki anket

Öte yandan Şener'e ait "www.yeniolusumhareti.com" adresli web sitesinde yer alan, "22 Temmuz 2007 seçimlerinde oy verdiğiniz partiden memnun musunuz?" sorusuna -dün geceyarısı itibarıyla- ankete katılan 6037 kişiden yüzde 60'ı "evet", yüzde 40'ı ise "hayır" şeklinde cevap verdi.

ABDÜLLATİF ŞENER'LE İLGİLİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.