‘Aldatan Nuri’nin hazin sonu!

‘Aldatan Nuri’nin hazin sonu!
CHP’den umduğunu bulamadığı için Halkın Yükselişi Partisi’ni kuran, ancak Şahane isimli danışmanıyla yasak aşk yaşadığı için yanındakilerin terk ettiği Yaşar Nuri Öztürk, şimdi kendi partisinde yalnız kaldı.

‘Allah ile Aldatmak’ kitabının yazarı Öztürk, son dönemlerde çalıştığı Hürriyet gazetesinde, Hilton arazisine konmaya çalışan patronu Aydın Doğan’ı savunmak için, değişik yöntemlerle fetvalar vermeye çalışmıştı.

Eşini aldattıktan sonra adı ‘Aldatan Nuri’ye çıkan Nuri Öztürk’ü önce, partiyi birlikte kurdukları Yaşar Okuyan terk etti ve ardından diğer üst düzey yetkililer toplu şekilde istifa ederek, Öztürk’ü yalnız bıraktı.

İki genel başkan yardımcısıyla birlikte istifa eden 35 HYP’li, İstanbul ve diğer illerdeki birçok üyenin de istifa ettiği bildirdi.

Yapılan açıklamada, Nuri Öztürk’ü terk etmelerinin sebebi, Öztürk’ün adının karıştığı yasak aşk skandalının kendilerini fazla ilgilendirmediği belirtilirken, 8 ay önce başlatılan projelerin canlandırılamaması esas istifa nedeni olduğu kaydedildi.

İLGİLİ HABERLER

KUR'ANLA ALDATAN ŞARLATAN 

'ALDATAN NURİ' KAFAYI YEDİ İYİCE! 

'ALDATAN NURİ'DEN 'BEN BİLİRİM' HAVASI 

'ALDATAN NURİ' KENDİSİNE VE KİTABINA ÖVGÜLER DİZDİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.