2013 DGS Tercih Kılavuzu Açıklandı osym.gov.tr

2013 DGS Tercih Kılavuzu Açıklandı osym.gov.tr
2013 DGS tercih kılavuzu ve DGS tercih işlemleri bu HaberVaktim.com'da ÖSYM 2013 DGS tercih işlemleri için tıklayınız....

ÖSYM 'den yapılan açıklamaya göre, adaylar tercih işlemlerini 14-21 Ağustos arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden, T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacak.

TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

2013 Dikey Geçiş Sınavı tercihleri 14 Ağustos tarihinde başladı, 21 Ağustos'a kadar sürecek işlemlerin tercih kılavuzu yayınlandı. Tüm adayların merakla ve sabırsızlıkla beklediği 2013 DGS tercih işlemleri ösym.gov.tr resmi internet adresinden DGS adaylarına duyuruldu.  Üniversiteleri iki yıllık bitiren öğrenciler üniversiteyi dört yıllığa tamamlamak için DGS (dikey geçiş sınavı) sınavına girmişlerdi. Adaylar aldıkları dgs puanları ile dört yıllık fakültelere geçiş yapabilirler. 2013-Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili tercih işlemleri 14-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerle ilgili genel bilgiler ile ilgili tablo ve koşullara aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Adaylar Tablo-1'den en fazla 30 tercih yapabileceklerdir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.