2013-2014 AÖF Kayıt Tarihi Ne Zaman Başlıyor?

2013-2014 AÖF Kayıt Tarihi Ne Zaman Başlıyor?
AÖF yeni kayıt işlemleri başladı mı, AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar, AÖF 2013-2014 kayıt yenileme tarihleri ne zaman, 2013 - 2014 kayıt yenileme ne zaman başlıyor, AÖF tek ders sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF yeni kayıt işlemleri başladı mı, AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar, AÖF 2013-2014 kayıt yenileme tarihleri ne zaman, 2013 - 2014 kayıt yenileme ne zaman başlıyor, AÖF tek ders sınav sonuçları açıklandı mı? Bütün bu soruların cevabını bu haberde bulabilirsiniz. 

Açık öğretim kayıt tarihleri Anadolu Üniversitesi 'nin anadolu.edu.tr adresinden duyuruldu. AÖF tarafından "önemli not" olarak yapılan açıklamada kayıt gruplarının Internet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 00:00'da başlayacak, son günü saat 17:00'da sona erecektir" denildi. On binlerce öğrencinin sabırsızlıkla beklediği tek ders sınav sonuçları açıklandı. Açılan sayfada bulunan "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (TÜRKİYE)" butonuna tıklayıp, karşınıza gelen "Sınav Sonuç Giriş Ekranı" içerisine TC Kimlik numaranızı yazarak sonucunuzu görebilirsiniz. Öğrenciler AÖF Sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecekler. AÖF sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.