Zekeriya Beyaz nasıl çarpıldı?

Zekeriya Beyaz nasıl çarpıldı?
Zekeriya Beyaz'ın Fox TV'de yayınlanan programına son verildiği belirtildi. Örtünme ile ilgili sözleri Beyaz hocayı fena çarptı.

Fox TV'de yayınlanan Kutsal Yolculuk programında tuhaf yorumlarıyla dikkat çeken Zekeriya Beyaz'ın programına son verildi.

'TÜRBAN SAĞLIĞA ZARARLIDIR' DEMİŞTİ

Zekeriya Beyaz, kendi programında Mustafa Topaloğlu'nun eşinin sağlık nedeniyle türbanını çıkardığını açıklaması ile ilgili yaptığı şaşırtıcı yorumda, "Kuran'da da türban diye, örtünme diye birşey yok. Türban sağlığa zararlıdır" demişti.

İŞTE ZEKERİYA BEYAZ'I BİTİREN SÖZLER

"Bana mektup yazıyorlar, 'Hocam gece yatarken başımı sıkı sıkı kapatıyorum. melekler saçımı görmesin' diye. Bir kere aşırı biçimde saçı kapatmak sağlığa uygun değildir. Başını açmanın İslam'a aykırı olduğu tezi kaynaksızdır. İslam'a göre bayanlar veya erkeklerin saçları kutsal değildir, melun da değildir. Saçlar Cenab-ı Hakk'ın bize verdiği bir aksesuardır, güzelliktir. İslamiyet güzellikleri reddetmez, güzellikleri teşvik eder. Müslüman güzel olacak, bakımlı olacak. Saçıyla, başıyla her şeyiyle. Müslüman güzeldir, giyimiyle kuşamıyla, her şeyiyle güzeldir."
(ensonhaber)

'EN BÜYÜK ERGENEKONCU' YİNE SAHNEDE 

BU DA ZEKERİYA BEYAZ'IN 'YES' VAKASI 

'ALDATAN NURİ'NİN HAZİN SONU 

'ALDATAN NURİ' KAFAYI YEDİ İYİCE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.