Nefret Yasası Kime Hizmet Eder?

Nefret Yasası Kime Hizmet Eder?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “demokratikleşme paketi”nde olduğunu söylediği “nefret yasası” kime hizmet eder?

Başbakan Yardımıcısı Bülent Arınç, İslamofobi Konferansı açılışında yaptığı konuşmada, hazırladıkları demokratikleşme paketinde “nefret suçları”yla ilgili ayrı bir düzenlemenin olduğunu belirterek, bu kapsamdaki cezaların arttırılacağını kaydetti.
Hükümet’in bu adımının kimlere hizmet edeceği tartışılırken, “nefret yasası”nı ençok terör örgütü ile Ermenici çevrelerin istediği biliniyor. Bu çevreler terör örgütünün katliamlarına, Ermenici çevrelerin akıl almaz iftiraları ve hakaretlerine toz kondurmazken, bunlara ilişkin en ufak bir eleştiri karşısında “Bizimle ilgili 'nefret söylemi' geliştiriliyor” yaygarası kopararak, yasal düzenleme talep ediyorlardı.

NEFRET YASASIYLA İLGİLİ ŞOK DEĞERLENDİRMELER

Bir süredir ‘Nefret Suçları’ adı altında Türk Ceza Kanunu’na yeni hükümler eklenmeye çalışılmasının uluslararası siyonizmin ve içimizdeki kollarının bir tuzağı olduğunu söyleyen Kültürel Genetik Araştırmaları Düşünce ve Teşhis Platformu Onursal Başkanı Deniz Şar, şöyle diyor:

“Sözde nefret yasası denen yasa ile İslamın, Türklüğün hür düşüncenin, bilimin başına çuval geçirilmeye çalışılmaktadır. Devekuşunun başını toprağa gömmesi gibi bir akıl tutulmasıdır verilen, daha doğrusu verilemeyen tepki. Siyon menşeli baskı gruplarının, içimizdeki İsrail’in taslaklarını yasalaştırma çalışmalarını kabul edemeyiz. Buna itiraz edilecektir tabii ki. Danimarka’daki, Amerika’daki, Almanya’daki, Hollanda’daki, Fransa’daki sözde terör, provokasyon ve sair ısmarlama çirkin işlerin asıl maksadının, Türkiye ve benzeri ülkelerde, tasma niyetine geçirilmeye çalışılan çok sayıdaki kanunlar için psikolojik ortam oluşturmak olması bizi hayrete düşürmemelidir.

Bu kavram Türkiye’nin hiçbir sorununa çözüm getirmeyeceği gibi, sıkıntıların asıl kaynaklarının tespitini de güçleştirecektir. Bu kavramın bugün, birçok sıkıntımız henüz çözüm beklerken, gündemin en baş sıralarında konuşuluyor olması bile başarılı bir yabancı istihbarat operasyonu olduğunu ortaya koymaktadır. Daha da önemlisi böyle bir operasyonun 3 dakikada anlaşılabilmesi ve deşifre edilmesi gerekirken, bu zokanın yutulmuş olmasıdır. Bizim kültürümüz, ‘Bizim yolumuz bize, sizin yolunuz size’ demektedir. Bu memlekette kripto kimlik sahipleri kanun yaptıramamalıdırlar.

Amaç gayet açık: İslam’a, Türk kültürüne, kutsallarımıza saldırıları engellemeye çalışan insanları susturmak. Türkiye’yi sessiz ve derinden ele geçirmek isteyen odakların deşifre edilmesinin önlenmesine çalışıyorlar. İşte o siyon locaları ve locaların direktifiyle psikolojik karartma savaşı yürüten necaset sözlükleri ve basın ve medyadaki piyonları bunun için var. Sapkın adamlar bunlar. İntikam ve kan peşinde koşuyorlar.”

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum