2013 LYS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı mı?

2013 LYS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı mı?
ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak ?2013-ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçları.

25 Eylül 2013'de başlayan 2013-ÖSYS ek yerleştirme için tercih işlemleri 30 Eylül 2013'de sona eriyor.. 2013-ÖSYS Ek Yerleştirme İşlemleri bugün saat 23.59'da sona eriyor, ÖSYM'den yapılan açıklamada "Tercih gönderme süresi uzatılmayacaktır" denildi. Tercihler 30 eylül pazartesi günü sona eriyor!

2013-ÖSYS Ek Yerleştirme İşlemleri bugün saat 23.59'da sona eriyor, ÖSYM'den yapılan açıklamada;

Geçen sene LYS ek yerleştirme tercih işlemleri 4 gün içerisinde açıklanmıştı. Buna göre 2013 LYS ek yerleştirme tercih işlemleri 30 Eylül 2013 günü bittikten sonra en geç 4 ekim 2013 günü açıklanacağını düşünüyoruz.

"Tercih gönderme süresi uzatılmayacaktır. Bu nedenle adayların, tercihlerini başvuru merkezi aracılığıyla göndereceklerse süresi içinde bir başvuru Merkezine gitmeleri; tercihlerini internet üzerinden bireysel olarak yapacakların ise 'Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir' uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan tercih listesinin bir dökümünü alarak saklamaları gerekmektedir.
Adayların tercihlerini başvuru merkezi ya da internetten yapabilecekleri belirtilen açıklada, başvurularını internetten yapmak istemeyen adayların doldurdukları tercih formu ve nüfus cüzdanı ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezine tercih için başvurabilecekleri kaydedildi. İnternetten başvuru yapmak istemeyen adayların ise mesai saatleri içerisinde başvuru merkezlerini kullanması önerildi.

İnternet aracılığıyla bireysel başvuruların 30 Eylül 2013 saat 23.59’a kadar yapılabileceği vurgulanan açıklamada, tercih işlemini bir başvuru merkezinden yapmak isteyen adayların, tercih bildirim işleminin son günü merkezlerde oluşabilecek yoğunluk konusunda uyarıldı.

Tercih işlemlerini tamamlayan tüm adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri ve yerleştirme işleminin diğer aşamalarında gerekebileceğinden yazıcıdan tercih kayıt bilgilerinin bir dökümünü alarak saklamaları önemle hatırlatılır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.