Nefret Platformu Siyonist’in Maşası

Nefret Platformu Siyonist’in Maşası
Demokratikleşme Paketinde yer alan tanımsız “nefret suçları” kavramına tepkiler artarken, Nefret Yasası taslağını hazırlayan topluluğun yıllardır Müslümanlara hakaret eden kesimlerce oluşturulması dikkat çekiyor.

Başbakan’ın açıkladığı ‘Demokratikleşme Paketi’nin içerisinde önemli yer tutan ‘Nefret Suçları’ kavramına tepkiler sürerken, ‘Nefret Yasası’ taslağının da hazır olduğu öğrenildi.

SİYON UŞAKLARININ TASLAĞI HÜKÜMETTE

Düzenlemeyi hükümetin gündemine sokan “Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu”, yasa taslağını da oluşturarak hükümete iletti. Platformun içerisinde yer alan oluşumların dikkat çekici ortak noktası ise iflah olmaz İslam ve Türkiye karşıtlıkları.

SİYONİZMİN BESLEMELERİ BİR ARADA

Ali’siz Alevilerden ‘soykırımcı’ Ermenilere, sapkın eşcinsellerden Protestan kiliselerine, feministlerden Uluslararası Af Örgütü’ne ne idüğü belirsiz bir kesimin çalışmaları neticesi gündeme giren ‘Nefret Suçları’ kavramının asıl sahibinin uluslararası Siyonizm olduğu değerlendiriliyor.

NİYET OKUMA ÖNERİYORLAR

Uluslararası Siyonizm ve yine Siyonizmin güdümündeki batı kaynaklarından beslenen platform üyelerinin hazırladıkları 18 maddelik taslakta öne çıkan nüans; Türk Ceza Kanunu’nun bazı maddelerine “nefret saikiyle” ifadesinin eklenmesinin önerilmesi oldu. Ayrıca bazı TCK maddelerine de yeni bentler eklenmesi teklif ediliyor. Taslak madde gerekçelerinde “Türkiye’de kimi insanların Yahudi asıllı, Ermeni asıllı, Siyonizm yanlısı olduğu” gibi gerekçelerle hedef gösterildiği ileri sürülerek, bunun suç kapsamına alınması gerektiği savunuluyor.

HUKUKUN EVRENSEL İLKELERİNE AYKIRI

Oysa evrensel hukuk ilkelerine göre ‘niyet okuma’ şeklinde bir tanım bulunmazken; kanunlar gayet net ve fasih olmak; uygulamada hakimin takdirine mümkün olduğunca dayanmamak ilkeleri, ‘Nefret Yasası’ ile göz ardı edilmiş oluyor.

Dr. DENİZ ŞAR: YASANIN SAHİBİ DİREKT SİYONİZM!

Kültürel Genetik Düşünce ve Teşhir Platformu Onursal Başkanı Dr. Deniz Şar, düzenlemeyi Türkiye’nin gündemine sokma becerisini gösterebilen “Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu”nu oluşturan örtülü yapılanmaların perde arkasında ve önündeki gizli ve açık finansörlerin, uluslararası Siyonist ile yine uluslararası Siyonizmin direktifleri doğrultusunda faaliyet gösteren batılı gizli servisler (MI5, MI6, BND, CIA) ve tüm bunların uzantısı olan batılı vakıflar olduğunu belirterek, “30 Eylül 2013 itibariyle yapılan Hükümet açıklaması bizim için bir ‘Kara Pazartesi’ anlamına geliyor değerlendirmesinde bulundu.

“GİZLİ LOCALARDAN, HAVRALARDAN ZİL SESLERİ GELİYOR”

Localarda, havralarda ve Siyonist merkezlerde zil takıp oynandığını hissettiklerini söyleyen Dr. Deniz Şar, Türkiye’nin demokratikleşmesi ile uluslararası siyonizm ve Siyonist ideolojinin koruma altına alınması arasında ne gibi bir bağ olduğu üzerinde düşünülmesinin birçok düğümü çözebileceğini sözlerine ekledi.

İŞTE NEFRET PLATFORMUNDAKİ O SÖZDE STK’LAR

“Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu”nu oluşturan STK’lar şöyle:

l Alevi Kültür Dernekleri,
l Dersim Ermenileri İnanç ve Sosyal Yardımlaşma Derneği,
l Edirne Roman Kültürünü Araştırma Derneği,
l Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği (HAYAD),
l Hrant Dink Vakfı,
l Irkçılığa ve Milliyetçiliğe DurDe,
l İnsan Hakları Derneği,
l İstanbul LGBTT Dayanışma Derneği,
l İstanbul Protestan Kiliseler Vakfı,
l Kadın Yazarlar Derneği,
l Kaos GL Derneği,
l Lambdaistanbul LGBTT Dayanışma Derneği,
l LGBTT Aileleri İstanbul Grubu (LİSTAG),
l Midyat Süryani Kültür Derneği
l Mültecilerle Dayanışma Derneği
l Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği,
l Pozitif Yaşam Derneği,
l Protestan Kiliseler Derneği,
l Siyah Pembe Üçgen LGBTT Dayanışma Derneği,
l Sosyal Değişim Derneği
l Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD),
l Süryaniler.com,
l Toplum Gönüllüleri Vakfı,
l Toplumsal İnisiyatifi Oluşturma Derneği
l Toplumsal Olayları Araştırma ve Yüzleşme Derneği,
l Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği
l Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi

YENİ AKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum