Nazlı Ilıcak Bundan İse Utanmıyor!

Nazlı Ilıcak Bundan İse Utanmıyor!
Sabah Yazarı Nazlı Ilıcak, oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın eşi Meyra'nın Hürriyet'te yayınlanan bu fotoğrafından ise utanmıyor!!! Hürriyet'ten 3 isim Ilıcak'ın gelini Meyra ile böyle poz vermişti.

Başbakan'ın "aynı mekanda kız erkek karışık olmaz" şeklindeki sözlerine tepki gösterirken, AK Parti'ye oy verdiği için utandığını söyleyen Sabah yazarı Nazlı Ilıcak, oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın eşi Meyra'nın Hürriyet'te yayınlanan bu fotoğrafından ise utanmıyor!!!

Eylül ayı sonunda internet sitelerine haber konusu olan "Meyra'yı uçurdular" olayı şöyleydi:

"Hürriyet gazetesinin magazin ekinin bugünkü(28 Eylül) manşetinde 3 erkeğin kollarında bir kadın var. Başlık da; “Meyra’yı uçurdular.”

Ünlü İtalyan tenor Alessandro Safina, önceki akşam Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası ve Meyra ile bir konser vermiş Açıkhava’da… Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu da kulise girip sanatçılarla böyle poz vermiş.

Meyra, Nazlı Ilıcak’ın gelini.

Semercioğlu yazısında, Mehmet Ali Ilıcak’ın da konseri izleyenler arasında olduğunu yazıp, şu detayı paylaşmış:

“Kemal, babası Mehmet Ali Ilıcak’la izledi konseri. Ilıcak’a ‘Kuliste eşinle fotoğraf çektirdik, eller üstünde tuttuk onu. Umarım fotoğrafları görünce kızmazsın’ diye takıldım. ‘Ben değil ama Kemal kızabilir’ diye yanıt verdi.”

Terbiyesizliğe bakar mısınız? Adam utanmadan “karını elledik kızmadın değil mi?” diyor, öteki de “hayır” diye cevap veriyor.

Ne “geniş aile” diyesi geliyor insanın."

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum