Ayşe Ana'nın PKK İsyanı

Ayşe Ana'nın PKK İsyanı
Adana'da terör örgütü PKK yandaşlarının taşlı sopalı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve şuan hastanede hayatta kalma mücadelesi veren şoförün annesi böyle isyan etti:

Bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının taşlı saldırısı sonucu aracın kontrolünü kaybedip 6 yaşındaki bir çocuğu ezdiği ileri sürülen otobüs şoförü 27 yaşındaki Ali Köse'nin Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ndeki tedavisi devam ediyor.

Başından ağır darbeler alan Köse’nin hayati tehlikesi sürerken ailesi, oğullarının sağlığına kavuşması için dua ediyor. Hastanede endişeli bekleyişi süren baba Mahmut Köse, konuşmakta güçlük çekerken, oğlunun iyileşmesi için uğraştıklarını ifade etti.

Üç ay önce Büyükşehir Belediye Otobüs İşletmesi’nde işe başlayan yaralı oğlu için “Bu kadar canilik olur mu? Kuzumdan ne istediniz?” diyerek gözyaşları döken anne Ayşe Köse ise, “Kurban olayım, sana… Bu kadar olmaz. İnsan olan bunu yapmaz. Demek ki bunu yapan insan değilmiş. Beni yaktılar, başkası yanmasın. Nişanlı oğlum, yazın düğün için hazırlık yapacaktı. İnşallah, Rabbim oğlumu bana bağışlar.” dedi. Köse’nin hastanedeki nişanlısı baygın olduğu görülürken, diğer yakınları ise “Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın” ifadelerini kullandı.

Adana'nın Merkez Yüreğir ilçesindeki Süleyman Vahit Caddesi üzerinde 17 Kasım pazar günü meydana gelen olayda, Ali Köse yönetimindeki 122 numaralı Levent-Balcalı hattında yolcu taşıyan Büyükşehir Belediye otobüsü, korsan gösteri yapan PKK yandaşları tarafından taşlı saldırıya uğradı. İddiaya göre, başına taş isabet eden sürücü Ali Köse kaçmak isterken aracın kontrolünü kaybetti ve yol kenarındaki 6 yaşındaki İbrahim Taşkıran'a çarptı. Çocuk yaşamını yitirirken, otobüsten indirilen Ali Köse linç edilmek istendi. Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu anlaşılan Köse, polisler tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Cihan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum