Canlı yayında Doğan sahtekarlığı

Canlı yayında Doğan sahtekarlığı
Bir yandan İslami yardım kuruluşlarına saldırarak mütedeyyin insanlara ‘Sakın yardım etmeyin’ mesajı veren Aydın Doğan medyası, canlı yayında El Ezher Üniversitesi üyesi Islamic Relief isimli yardım kuruluşunun reklamını yayınladı. İşte ayr

Haftalardır Almanya’daki Deniz Feneri davası üzerinden Müslümanların yardım ve merhamet duygularını sömürerek, ‘Sakın İslami yardım kuruluşlarına yardım etmeyin’ mesajı vermeye çalışan Aydın Doğan’ın medyası, canlı yayında büyük bir sahtekarlığa imza attı.

BİR YANDAN SALDIRIRKEN, ÖTE YANDAN REKLAM ALIYOR
Kendisine Hilton arazisi ve rafineri izni verilmediği için gazete ve televizyonlarını Deniz Feneri üzerinden dini kuruluşlar ve AK Parti aleyhinde kullanan Aydın Doğan, sahip olduğu Star televizyonunda bir yandan sözde İslami holdinglerden ‘kazık’ yemiş birini konuşturarak, dine ve dindarlara saldırırken, öte yandan İslami kuruluşlardan reklam almayı da ihmal etmiyor.

DÜNDAR HEM SALDIRDI HEM REKLAM ALDI
Dün akşam Doğan’ın silahşorlarından Uğur Dündar, Star televizyonu ana haber bültenine sözde ‘İslami holdingzede’ Muhammet Demirci isimli bir kişiyi çıkararak, muhafazakar şirketlerin gurbetçileri soyduğu tezini işledi. Deniz Feneri ve İslamcı holdinglerin gurbetçilere sözde kazık attığı tezini işleyen Dündar, Demirci’yi de delil olarak gösterirken, canlı yayında geçen bir reklam dikkat çekti. 

CANLI YAYINDA ISLAMIC RELIEF REKLAMI
Dündar Demirci’yi konuşturduğu sırada, canlı yayında alt banttan Avrupalı Müslümanların kurduğu İslamic Relief isimli kuruluşun reklamı yayınlandı. Dünyada açlık ve yoksullukla mücadele eden halklara bağış toplayan İslamic Relief isimli yardım kuruluşunun reklamının yayınlanması Aydın Doğan medyasının iki yüzlülüğünü ortaya koydu. 

REKLAM ALDIĞI KURULUŞ EL EZHER’İN ÜYESİ
Aydın Doğan’ın reklamını aldığı Islamic Relief isimli kuruluş kendi sitesinde, “İslamic Relief El-Ezher Üniversitesinin himayesi altında çalışan 'Uluslararası İslami Kalkınma Yardım Komitesi'ne üyedir” ibareleri de yer alıyor. Aydın Doğan’ın gazete ve televizyonları 28 Şubat sürecinde mütedeyyin insanları ‘El Ezher’de şeriat eğitimi aldı’ diye fişlemişti. 

DENİZ FENERİ’Nİ DE ÖVMÜŞLERDİ
Aydın Doğan medyası önceki senelerde de Deniz Feneri’ni öven yazı ve haberler yayınlamış, hatta bugün tetikçilik yapan Vatan gazetesi, kaç gün üst üste reklam ve haberlerle Deniz Feneri’nin nasıl büyük bir yardım kuruluşu olduğu tezini işlemişti.

AYDIN DOĞAN İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ 

DOĞAN, HAPİSHANE LAFINI DUYUNCA KÖPÜRDÜ!


Süleyman Kaya-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.