Pitbull Sahibini Yedi!

Pitbull Sahibini Yedi!
İngiltere'de pitbull sahibi olan sara hastası Emma Bennet, kendi köpeği tarafından vahşice öldürüldü.

İngiltere'de dün akşam benzerine zor rastlanan bir köpek saldırısı olayı yaşandı. Sara hastası olan 27 yaşındaki Emma Bennet kendi köpeği tarafında (Pitbull) vahşice öldürüldü.

Leeds'deki evinde dün akşam yalnız olan Emma Bennet pitbull cinsi köpeği tarafından vahşice öldürüldü. 27 yaşındaki kadının cesedi pazartesi öğleden sonra evinde parçalanmış bir şekilde bulundu.

Emma Bennet'ın komşularının verdiği ifadede gece geç saatlerde çığlık seslerinin duyulduğu ve köpek havlama seslerininde ona eşlik ettiği söylendi. Staffordshire Bull Terrier ve Amerikan Pitbull'u olmak üzere 2 yasaklanmış köpek besleyen 27 yaşındaki kadın köpekleri tarafından parçalanarak yendi.

Adının açıklanması istemeyen bir komşusu Emma'nın epileptik olduğunu ve sokaklarına 2 yıl önce taşındığını belirtti. Sokakğın tenha olduğu bir zamanda eve bir kişinin girdiğini ve ardından köpek saldırma sesleri duyduğunu belirtti.

Polisler mahalledeki tanıklarla konuşup ifade topladığı ve Emma'nın beslediği 2 köpeği evden çıkarıp barınağa götürmek için 15 polisin seferber olduğu belirtildi.

Emma'nın vücudunun otopside incelenmek üzere götürüldü, görgü tanıklarının Emma'yı ambulansa götürülürken gördüğünü iddia ettiği köpek ısırıkları ile dolu bir vücut olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum