Batı Emperyalizminin Kültür Ayağı Yine Devrede

Batı Emperyalizminin Kültür Ayağı Yine Devrede
Batı emperyalizminin kültür ayağı olarak görülen yılbaşı kutlamaları için bu yıl da insanlar gayri ahlaki ortamlara hazırlanıyor; para harcamaya, eğlenmeye, alkol tüketmeye teşvik ediliyor…

Yeni yılı sahnede karşılayacak olan yıldızlar ceplerini astronomik rakamlarla dolduracak. Kıbrıs otellerinin yılbaşı ücretini az bulan Tarkan'a bir kez daha Bakü yolu göründü.

Son üç yılda ikinci kez Azerbaycan'da sahne alacak şarkıcıya net 1 milyon lira ücret ödeneceği iddia edildi. Sahnelerin birçok ünlü ismi yılbaşı gecesi sahneye çıkacağı mekanlarla şimdiden anlaşmayı imzaladı. 2014'e girerken nerede sahneye çıkacağı en çok merak edilen isim Tarkan, gelen teklifler arasında tercihini yaptı. Kıbrıs'ta bazı otellerin teklif ettiği rakamları az bulan Tarkan, Azerbaycan'dan gelen teklifi kabul etti. Sahne ücretlerini ikiye hatta üçe katlayan isimler arasında Ebru Gündeş, Sibel Can, Sezen Aksu, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Hadise başı çekiyor. Bülent Ersoy'un yılbaşı gecesi için istediği tutar ise 500 bin TL. İşte diğer ünlülerin o gece kazanacakları miktarlar.

Sezen Aksu: 400 bin TL

Sibel Can: 300 bin TL

Özcan Deniz: 250 bin TL

Ebru Gündeş: 250 bin TL

Mustafa Sandal: 250 bin TL

Demet Akalın: 200 bin TL

Candan Erçetin: 200 bin TL

Hadise: 150 bin TL

Funda Arar: 140 Bin TL

Ferhat Göçer: 150 bin TL

Seda Sayan: 130 bin TL

Alişan: 110 bin TL

Aşkın Nur Yengi: 75 bin TL

Onur Akay: 50 bin TL

Burcu Güneş: 40 bin TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.