‘Sesimi Duyan Var Mı?’ Seminerleri

‘Sesimi Duyan Var Mı?’ Seminerleri
Esenler Belediyesi, İstanbul Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa “Engelli Ailelerinden Oluşan Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi Projesi”ni hayata geçiriyor.

Esenler Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü ve Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT), İstanbul Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa “Engelli Ailelerinden Oluşan Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi Projesi”ni hayata geçiriyor. “Sesimi Duyan Var mı?” sloganıyla gerçekleştirilecek proje kapsamında engelli ailelerine yönelik engellilerle nasıl iletişim kurulması gerektiği ve engelliler için güvenli hayat konularında bir dizi seminer düzenlenecek.

SEMİNERLER HALKA AÇIK

Engellilere hayat elini uzatmak ve onlarla birlikte yürümek isteyen her yaştan vatandaşın katılabileceği “Engelli Ailelerinden Oluşan Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi”nde uzman eğitmenler, engelli ailelerini bilgilendirecek. Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) Konferans Salonu’nda düzenlenecek seminerlerin ilki, 12 Ocak Pazar günü saat 14.00’da gerçekleşecek. Psikolog Deniz Abdelhafız’ın konuşmacı olarak katılacağı ilk programda “Engellilerle İletişim” konusu ele alınacak. 4 hafta boyunca her Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek seminerlerin sonuncusu, 2 Şubat Pazar günü düzenlenecek. Proje kapsamında ikinci hafta “Güvenli Yaşam”, üçüncü hafta “Engellilere Yönelik İlk Yardım” ve son hafta ise “Psikolojik Rehabilitasyon” seminerleri düzenlenecek.

“Engelli Ailelerinden Oluşan Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi”nde yer almak isteyen vatandaşlar, 444 00 73 ve (0212) 562 17 40 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi alabilirler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.