Esenler'de İmamlara Umre Sürprizi

Esenler'de İmamlara Umre Sürprizi
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'deki din görevlileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya katılan din görevlileri arasından 5 kişi, çekilişle kutsal topraklara Umre'ye gitme hakkı kazandı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçedeki imam, müezzin ve Kur'an Kursu öğretmenleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Esenler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan Göksu'nun yanı sıra, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, AK Parti Meclis Üyesi Yusuf Zabun, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdal Başak ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

HAKİKATİ ANLATIN

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'e yapılan hizmetleri anlatarak, din görevlilerinden dua istedi. Türk toplumunun tarihine ve medeniyetine her zaman sahip çıktığını belirten Göksu, "Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a kızı 'sen ne yapabilirsin baba' demiş ama Akif; 'hiçbir şey yapamazsam kürsülere çıkar hakikati anlatırım' demiş. Sizlerin de hakikati konuşmanızı istiyoruz. Gerçeği anlatın" dedi.

DUALARINIZI İSTİYORUZ

Esenler'de kamu binası sorunu kalmadığını belirten Göksu, "Fiziki ve kültürel projeler konusunda çok önemli mesafeler kat ettik. ESGEV'lerde 20 bin öğrencimiz var. Buralarda çocuklarımız Kur'an-ı Kerim ve Hz. Muhammed'in (sav) hayatını öğreniyorlar. Çocuklarımıza medeniyetimizi öğretiyoruz. Önce insanı imar ediyoruz. Sizin dualarınız bizim için çok önemli. Dualarınızı istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Göksu'nun konuşmasının ardından, kahvaltıya katılan din görevlileri arasından 5 kişi, çekilişle kutsal topraklara Umre'ye gitme hakkı kazandı.

Umre'ye gitmeye hak kazanan isimler şöyle:

Bedrettin Eren

Sadık Karaaslan

Mehmet Önder

Hamdi Demir

Salih Polat 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.