Doğan’a 'Siyonist' destek

Doğan’a 'Siyonist' destek
Başbakan Erdoğan'ın 'Yalan yazan gazeteleri evinize sokmayın' çağrısı üzerine Doğan Grubu'na destek vererek, Başbakan'a bir tepki mektubu gönderen The Paley Center For Media adlı kuruluşun Yahudilere ait olduğu ortaya çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Yalancı gazeteleri almayın” çağrısında herhangi bir medya organının ismi geçmiyordu. Buna rağmen “Yalancı diyorsa bu mutlaka bizizdir” yaklaşımıyla, boykot çağrısını üzerine alınan Doğan Grubu’na çok ilginç bir destek geldi. Başbakan Erdoğan’a mektup yazarak, “Erdoğan’ın Doğan Grubu’na yönelik açıklamalarından endişe duyduğunu” ifade eden The Paley Center For Media’nın bir Yahudi kuruluşu olduğu ortaya çıktı. Siyonizmin ABD’deki önemli kalelerinden biri olarak öne çıkan örgütün kurucusu William Samuel Paley’in “özgeçmişi”nde şu önemli bilgiler yer alıyor: “William Samuel Paley; Samuel Paley, CBS kanalının ilk sahibi. The Palley Center For Media’nın kurucusu. Paley’in babası Samuel Paley bir Ukraynalı Yahudi göçmeni ve bir sigara üreticisi. 
People’s Almanac’ın 87. sayfasında da Aydın Doğan’a destek veren The Paley Center For Media’nın kurucusu W. Samuel Paley’in, Siyonist lobinin en güçlü kuruluşu CFR’nin Basın ve Medya ayağında bulunduğu belirtiliyor. CFR listesinde, Paley’le birlikte, Yahudi Dwight Eisenhower, Yahudi Hubert Humpery, Yahudi Nelson Rockfeller gibi isimler dikkat çekiyor. Doğan için Başbakan’a mektup yazan örgütün internet sitesinde de, başta ünlü Yahudi devlet adamı Henry Kissinger olmak üzere, Uluslararası Danışma Kurulu üyelerinin listesi sıralanıyor.”

KISSINGER KİMDİR?

Henry Kissinger, 1924 yılında Almanya’da Yahudi bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Kissinger, Siyonist lobinin en karanlık adamlarından biri olarak biliniyor. Pek çok Latin Amerika ve Avrupa ülkesi, Nixon ve Ford dönemlerinde ABD Ulusal Güvenlik Danışmanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yapmakta olan Kissinger’in o zamanki eylemlerinden dolayı sorgulanması için sırada bekliyor. Kissinger, Vietnam, Laos, Kamboçya ve Endonezya’da onbinlerce insanın katlinden sorumlu tutuluyor. Nixon yönetiminin Vietnam, Laos ve Kamboçya’ya yaklaşık 4.5 ton bomba attığı ve bunun tüm 2. Dünya Savaşı’nda kullanılanın iki katına tekabül ettiği belirtiliyor. Kissinger ayrıca, “Agent Orange” adlı kimyasal zehirleri kullanarak, çevrenin toptan tahrip edilmesinden de sorumlu tutulan bir Siyonist!.. Neoconlarla içli dışlı olan Kissinger, Türkiye’deki darbelerde “parmak izi” bulunan bir Siyonist olarak da dikkat çekiyor. 

TANIDIK BİR İSİM!..

Listede, dikkat çeken isimlerden biri de, Aydın Doğan’ın “pahalı kağıt” oyununda kullandığı tabela şirketinin başındaki kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ. 

VE DOĞAN’DAN İFTİRALARLA DOLU BİR YAHUDİ KİTABI!..

Türk Musevi Cemaati Onursal Başkanı Bensiyon Pinto’nun “Anlatmasam Olmazdı-Geniş Toplumda Yahudi olmak” adlı kitabı geçtiğimiz günlerde Doğan Yayınları’ndan çıkmıştı. Kitapta, Türkiye’deki Yahudilerin büyük bir ayrımcılığa tabi tutulduğu ve Türk halkının, Yahudilere büyük zulümler yaptığına dair yalan ve iftiralar dikkat çekiyor. Doğan’ın yayınevi, bu kitabı basmakla kalmamış, bağlı televizyon ve gazetelerde sürekli olarak duyurusunu yapmak suretiyle destek vermişti.


CAHİT İKBAL-UĞUR BAYER / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.