2014 Yaz Saati Uygulaması Ne Zaman Başlıyor?

2014 Yaz Saati Uygulaması Ne Zaman Başlıyor?
Günlerin uzaması ile birlikte Yaz saati uygulamasına geçilmeye hazırlanıyor.. Yaz saati uygulaması hangi tarihte başlayacak ve Saatler ileri ne zaman alınacak işte son bilgiler.

Günlerin uzaması ile birlikte Yaz saati uygulamasına geçilmeye hazırlanıyor.. Yaz saati uygulaması hangi tarihte başlayacak ve Saatler ileri ne zaman alınacak işte son bilgiler.

Mevsimsel Döngü ve değişiklikler nedeniyle günlerin uzaması sonrasında yaz saati uygulamasına geçiliyor.

Bununla ilgili olarak ise, Yaz Mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte saatlerin ileri alınacağı tarihte belli oldu. Saatler Ne Zaman İleri Alınacak, Saatler Ne Zaman ileri alınıyor, Saatler Ne Zaman İleri Alınacak 2014, 2014 Saatler Ne Zaman İleri Alınıyor. Yaz mevsiminin yaklaştığı şu dönemlerde artık kış saati uygulamasının da sonuna geliyoruz. Dolayısıyla yaz saati uygulamasının ne zaman başlayacağı herkes tarafından merak ediliyor. 27 Ekim 2013'ten beri devam eden kış saati uygulaması 30 Ekim 2014 Pazar günü saat 04.00'te saatlerin bir saat ileri alınmasıyla sona ermiş olacak. 2014 Yaz saati uygulaması son kez yapılacağı söylense de o gün gelince anlayacağımızı söylemek isteriz.2014 yılında yaz saati uyugulamasına 2014 yılının Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olup artık son kez yaz ve kış saat uygulamasının yapılacağı açıklanmıştır. Buna göre artık ülkemizde yaz ve kış saati uygulaması 2014 yılında Mart ayı ile son kez saatlerin ileri alınması ile son bulacaktır.

BAKAN YILDIZ AÇIKLADI

Enerji Bakanı Taner Yıldız 30 Mart yerel seçimleri nedeniyle yaz saati uygulamasına bir gün geç geçileceğini belirtti.

Yaz saati uygulamasına 30 Mart Pazar yerine 31 Mart Pazartesi günü geçilecek.

Bakan Taner Yıldız Irak petrolleri ile de ilgili kritik açıklamalar yaptı.

Bakan Yıldız "TPAO olarak İran'da yatırım yapmama kararımız var. Türkiye güvenli yolları pazara açmak istiyor ama Irak'ın içişlerine karışamayız. Türkiye olarak Bağdat ve Erbil'in aralarında anlaşmasını beklemek durumundayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.