Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Saat Kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Saat Kaçta?
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın tarihi ve saati belli oldu. Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası yarın İstanbul'da derbi maça sahne olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, zirveyi ilgilendiren önemli maçta karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Asım Yusuf Öz yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak Adil Sinem, ilave yardımcı hakemler olarak da Tolga Özkalfa ile Çağatay Şahan görev alacak.

Süper Lig'de 28. hafta öncesi, bir maçı eksik Fenerbahçe 60 puanla liderlik koltuğunda otururken, Galatasaray ise 50 puan ve gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, deplasmanda taraftar desteğinden yoksun mücadele edeceği derbiyi kazanarak, şampiyonluk yolunda kalan 6 haftaya oldukça rahat girmek amacında. Derbide taraftar desteğini arkasına alacak Galatasaray ise galip gelerek, hem şampiyonluk umutlarını kalan haftalara taşımak hem de ikincilik yarışında Beşiktaş'a karşı avantaj yakalamak istiyor.

Sezonun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

İki takım hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacakları antrenmanlarla tamamlayacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Türk Telekom Arena'da 6 Nisan Pazar saat 19.00'da Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Karşılaşma LigTV'den naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’in 27 ve 28. haftasında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 28, 29 ve 31 Mart tarihleri ile 4,5,6 ve 7 Nisan tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

27. HAFTA

28 Mart Cuma

20.00 Kasımpaşa - Kayseri Erciyesspor

20.00 Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

29 Mart Cumartesi

13.30 Sivasspor - Gaziantepspor

16.00 Sanica Boru Elazığspor - Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.