Kılıçdaroğlu O Saldırgan Hakkında Şikayetçi Olacak mı?

Kılıçdaroğlu O Saldırgan Hakkında Şikayetçi Olacak mı?
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine saldıran Orhan Övet'in annesinin "Babalık yapsın, affetsin" feryadına olumlu yaklaştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'ten henüz şikayetçi olmadı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Kılıçdaroğlu, Orhan Övetin annesi Vesile Övet'in "Babalık yapsın, affetsin" sözü için "Suç duyurusunda bulunmayı düşünmüyorum. " dedi.

kqfvzznp.jpg

"BİR ANNENİN FERYADINA DA DUYARSIZ KALAMAM"

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, "Bu saldırı asla kabul edilemez. Ama bir annenin feryadına da duyarsız kalamam. Olayın ayrıntıları ortaya çıktıktan sonra kararımı açıklayacağım."  ifadelerini kullandı.

ANNESİ DOLDURUŞA GELDİ DEMİŞTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan Orhan Ö.'nün annesi Kılıçdaroğlu'ndan özür dileyerek, oğlunun işsiz olduğunu, bunalım geçirdiğini ve dolduruşa geldiğini söylemişti.

"ODA BİR BABALIK YAPSIN BEBEME"

Saldırganın annesi "Kılıçdaroğlu'ndan da annesi olarak ben özür dilerim. Babası öldü öleli bunalım içinde. İşi yok, gücü yok. Evi kira, 1,5 yaşında kızı var. Ben ne diyeyim? Ben çok üzgünüm. Benim bebem dolduruşa geldi. Bir tek cezaevine girdi, üç ay önce çıktı. İşi yok, aşı yok, ekmeği yok. Ekmeğe muhtaç, çoluk çocuğu. Ben çok üzgünüm. Kılıçdaroğlu'ndan, ailesinden çok özür dilerim. O da bir babalık yapsın bebeme" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum