Çelik'ten Bomba Hatırlatma

Çelik'ten Bomba Hatırlatma
AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik basın toplantısı düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı değerlendiren Hüseyin Çelik saldırıya uğrayan Bekir Bozdağ'ı hatırlattı. CHP'nin tavrını eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yumruklu saldırıya uğramasıyla ilgili ''Bekir Bozdağ Hacıbektaş'ta saldırıya uğradığında başı okşandı, sahip çıkıldı. Ve orada Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında bu menfur saldırıyı kınıyorum erdemini göstermedi'' dedi.

İşte Çelik'in açıklamasından satır başları:

BOZDAĞ'A SALDIRI OLDUĞUNDA KILIÇDAROĞLU 'KINIYORUM' DEMEMİŞTİ

Bekir Bozdağ Hacıbektaş'ta saldırıya uğradığında başı okşandı, sahip çıkıldı. Bunu da CHP'li arkadaşlara hatırlatmak isterim.
Ve orada Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında bu menfur saldırıyı kınıyorum erdemini göstermedi.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı yapıldığında da bunu kınarız. Bekir Bozdağ'a saldırı yapıldığında da kınamıştık.

CEZALAR ARTTIRILSIN

Denetimli serbestlik yasasıyla birlikte bu tür saldırılar görülüyor. Ben tüm partilere çağrıda bulunuyorum. Özellikle siyasi amaçlı kaos yaratmak isteyen bu tür saldırılarla ilgili cezaların artırılması gerekiyor.
Bugün Ahmet'e yapılana sevinirseniz yarın kendinize yapıldığında üzülürsünüz. Biz şiddet ve terör faaliyetleri karşısında bir set oluşturmak zorundayız. Siyaset bir tavır birliği göstermezse kaybeder.

Mısır'da insanlık asılıyor. Medeni dünya olması gerektiği şekilde sesini yükseltmiyor. Biz Mısır meselesinde ilk günden itibaren bu darbeye karşı durduk. Salı günü Başbakanın grup toplantısında idamlardan bahsetmediği için başbakan neden demedi diyorlar. CHP gidip darbecilerle gidip görüştü.

Unutmayın Firavunlarla Musalar savaştığı zaman hep Musalar kazanmıştır. Mısır halkının yanındayız. Malzumların yanındayız. Bu idam kararlarının uygulanmaması için elinden geleni yapacaktır.

Başbakanımız, dışişleri bakanımız elinden geleni yaptılar ve yapacağız.

Seçim sonuçları kesinleşmiştir. Seçimlerin yorumlanması normaldir. Ancak bu seçimde seçimde herkes galip çıktı. Yüzde 1 alan bile. CHP genel başkanı mağlubiyeti kabul etmiyor. Biz galibiyet beklerken mağlup olduk. Demeliydi. CHP devletle mücadele etmiş diyorlar. Devletle seçime giren kaybeder.

Biz milletle seçime gireriz. Bunlar CHP'nin mazeretleri. Efendim 44 ilde elektirik kesilmiş. Sayın Bahçeli 41 Kılıçdaroğlu 44 diyor.

Bazı illerde elektirikler kesildi. Bu seçime yönelik bir şey olması söz konusu olamaz. Mardin'de, Mersin'de, Urfa'da, Ovacık'ta kesildi.

Ovacık'ta elektirikler kesildi. TKP kazandı. Lenin'in ruhu geldi. TKP kazandı. Maraş Nurhan'da CHP kazandı.

Mardin'de BDP, Mersin'de MHP Adana'da MHP, Eskişehir'de CHP kazandı. Bunları neyle açıklayacasınız.

Bunlar züğürt tesellisidir.  AK Parti başarılı oldu ama tam değil dediler.

İlk seçimi kazandık. Bilmem ne dediler. İkincisini kazandık şans dediler. 1950'de bu yana en yüksel mahalli seçim oy oranını aldık.

MHP lideri CHP'yle biz ittifak yapmadık diyor. MHP'nin Ankara'da 1 milyon oy fark var. MHP siyasal Türkçülük yapıyor. BDP'de siyasi kürtçülük yapıyor.

Bunlar doğru değil. Halkımızın takdiri şu; etnisite üzerine siyaset yapanlara halkımız itibar etmiyor. Bu da çok güzel bir şey.

Kılıçdaroğlu'nun bir iddiası var. Reyhanlı saldırısının EL Kaide yapmış dedi. Tavam İltem kapalı bir toplantıda orada terörden bahsettiğini defalarca ifade etti. Sayın Kılıçdaroğlu ısrarla bunun üzerinde durdu. Bunu da kınıyorum.

CHP YEMEK TARİFLERİNİ DE AYM'YE GÖTÜRSÜN

Sayın Bahçeli diyor ki, cumhurbaşkanlığına iki kişi karar verecek. Buna yüzde 50+1 karar verecek. Sayın Bahçeli Başbakan Cumhurbaşkanı olamaz diyor. Muhtar bile olamaz diyorlardı. Bahçeli'nin bu tavrını tutarsız buluyorum.

Mansur Yavaş seçim sonuçlarını YSK Anayasa Mahkemesi'ne götürecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi? CHP yakında yemek tarfilerini de Anayasa Mahkemesi'ne götürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum