İdris Naim Şahin’den Şok İddialar

İdris Naim Şahin’den Şok İddialar
İçişleri Bakanlığı görevinden alındıktan sonra partisi ve Başbakan Erdoğan’la arası açılan ve 17 Aralık operasyonunun ardından AK Parti’den istifa eden İdris Naim Şahin, son derece çarpıcı iddialarda bulundu.

Şahin, İçişleri Bakanlığı görevinden alınmasının altında bölücü terör örgütünü bitirmek istemesinin yattığını ileri sürerek “PKK’yı bitirmek istediğim için görevden aldılar. Beni PKK görevden aldı” ifadelerini kullandı.

İdris Naim Şahin, teröristbaşı Öcalan’ın hasta olduğunu fakat Hükümet’in ameliyat ettirerek hayatını kurtardığı; AK Parti’nin Apo’yu İmralı’dan kurtarmanın yollarını aradığı gibi iddialarda da bulundu.

Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’le ilgili de “yolsuzluk” ve “yurt dışında banka hesabı” iddialarında bulundu.

“HERŞEYİ ANLATACAĞIM ZAMANI GELDİ”

Şahin’in twitter hesabından önce “Arkanıza yaslanın açıklamalar geliyor herşeyi anlatacağıma söz vermiştim ve zamanı geldi” diye yazdı ve ardından o şok iddialarını sıraladı.

Bazıları şöyle:

-Melih Gökçek Ankara'daki inşaat ihalelerinde oğullarının vurgun yaptığı mılyon dolarları ne zamana kadar saklayacak acaba?

-Büyük inşaat ihalelerinde işi kendilerine vermeyen firma sahiplerini tehdit ettirdiğni ne zamana kadar saklayacak?

-Melih Gökçek'in pek sevimsiz oğlu osman'ın isviçre bankalarındaki hesabına babasının yolsuzluk paraları sürekli aktarılıyor.

-konu açılmışken yine söyleyeyim pkk'yı bitirmek istediğim için görevden aldılar beni pkk görevden aldı.

-Açık, net ve lafı dolandırmadan söylüyorum abdullah öcalan ağır bir hastalığa yakalandı imralıda gizlice tedavi edildi.

-Şimdide hükümet apo'yu imralıdan çıkarmak için yollar arıyor ve bu gidişle miiletvekili bile yaparlar bu hükümetten beklenir.

-Eğer isteklerimiz yapılmazsa birgün kapınızı başçavuş çalar başınız sagolsun der diyen sırrı süreyya önder'e niye tepki vermiyor hükümet?

-2009 yılında Bursa Şefkat yılmaz hastanesinde hekimler gidip gizlice ameliyat ettiler apoyu kurtardılar.

-Yazdıklarımdan sonra bana yine spam saldırısı yapıp ağır hakaretler kullanıyorlar hesabım kapanmaz inşallah büyük bomba var daha.

-Büyük bomba dedim hepiniz çok merak ediyorsunuz @fuatavni kim diye biraz mantık yürüten kim olduğunu bulur. Bulamazsanız ben söyleyeceğim.”

naim.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
112 Yorum