Ünal Aysal Yönetimi İbra Edildi

Ünal Aysal Yönetimi İbra Edildi
Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısında Ünal Aysal başkanlığındaki kulüp yönetim kurulu, 2013 yılı faaliyetleri için mali ve idari bakımdan ayrı ayrı ibra edildi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede, yapılan görüşmelerin ardından, kulüp yönetim kurulunun faaliyetleri mali ve idari açıdan ayrı ayrı oylamaya sunuldu. Üyeler, yönetim kurulu faaliyetlerini mali ve idari bakımdan oy çokluğuyla ibra etti.

Oylamaların ardından kürsüye gelen kulüp başkanı Ünal Aysal, üyelere teşekkür ederek, "Güveninizi aldığımız için yönetim kurulu olarak minnetimizi sunuyoruz. Teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada Denetim Kurulu da oy çokluğuyla ibra edildi.

SALONDA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

Toplantıda, Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nın FIBA Avrupa Ligi şampiyonluğu coşkuyla kutlandı.

Kulüp üyeleri, sarı-kırmızılı takımın, Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen Sekizli Final organizasyonun finalinde Fenerbahçe ile yaptığı final karşılaşmasının son dakikasını barkovizyonda takip etti.

Üyeler, büyük heyecanla izledikleri mücadeleden Galatasaray Odeabank'ın 69-58 galip ayrılmasıyla büyük sevinç yaşadı ve salonda şampiyonluk tezahüratları yaptı.
Başkan Ünal Aysal maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Muhteşem bir zafer. Galatasaray'a yakışır bir zafer. Beklediğimiz buydu. Çok güzel bir görüntü, keşke bunu her gün yaşayabilsek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.