Kutlu Doğum'a BDP Gölgesi

Kutlu Doğum'a BDP Gölgesi
DTK ile BDP, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Diyarbakır’da her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğini gölgelemek istiyor.

Demokratik Toplum Kongresi(DTK) ile BDP, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Diyarbakır’da her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğini gölgelemek istiyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu bu yıl ki kutlama tarihini 20 Nisan olarak açıklamıştı. Platformun bu geleneksel kutlamasını reddeden DTK ile BDP, bir gün önce yani 19 Nisan’da gerçekleştirilmek üzere alternatif bir etkinlik planlıyor.

DİKKAT ÇEKEN KONUŞMACILAR

Terör örgütü KCK destekli DTK/BDP’nin alternatif Kutlu Doğu etkinliğinde isimleri duyurulan konuşmacılar da hayli dikkat çekti. Konuşmacılar arasında DTK Eş Başkanı Ahmet Türk ile Antikapitalist Müslümanlar adlı grubun lideri Gezici İnsan Eliaçık gibi isimler yer alıyor. Kutlu Doğum etkinliği konuşmacılarından biri de, teröristbaşı Öcalan’ı kutsayan açıklamalarıyla bilinen Prof. Dr. Kadri Yıldırım. Mazlumder eski başkanlarından ve BDP milletvekili adayı olan Ayhan Bilgen de konuşmacılar arasında bulunuyor.

AMAÇ BAŞKA

DTK/BDP’nin bu etkinliği samimi bulunmazken, Peygamber Sevdalıları Platformu üyelerinde “Amaçları bizim her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve yüzbinlerce insanın katıldığı etkinliği gölgede bırakmak, insanları Kutlu Doğum’da bile bölmek” düşüncesi hakim. 


Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum