Gürsel Tekin'i Kızdıran Soru

Gürsel Tekin'i Kızdıran Soru
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, TBMM'de birlikte basın toplantısı düzenledi. Gazeteciler Mustafa Sarıgal hakkında soru sorunca köpürdü.

Konuşmaların ardından sorulara yanıt veren CHP'li Tekin, Mustafa Sarıgül'ün genel başkan yardımcılığı isteyip istemediği yönündeki soruya sert yanıt verdi. Gürsel Tekin,  Sarıgül sorusuna verdiği yanıt, "Gazetecinin cahilini Allah kimseye göstermesin. Bir gazeteci siyasi partilerde yöneticilik ne olur diye bir bakar. Bakmamışsa ne diyeceğim. Ona ancak o kadar cevap verebilirim." şeklinde oldu.

"OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KOŞULLARINI DELEGE BELİRLER"

Tekin, olağanüstü kurultay yapılıp yapılmayacağı yönündeki sorulara karşılık ise, "Olağanüstü kurultay koşullarını delege belirler. Şu an öyle bir şey yok. Bugüne kadar herhangi bir CHP delegesinin kongre talebinin olmadığını çok açık ve net bir şekilde görüyoruz. CHP'de kongre sorunu yok. Bunu herkes bilsin. Özellikle havuz medyasında oturup da bize akıl verenler kendilerine bir baksınlar. Solda parçalanmayı arzu edenlerin olduğunu biliyorum. Elbette arkadaşlarımızın eleştirileri olabilir. Bu son derece doğaldır. Biz sosyal demokrat bir partiyiz. Parti içindeki eksikliklerin aksaklıkların tartışılması doğal. Bir kısım arkadaşların keşke medya kanalı ile değil parti mekanizmalarını kullanarak bunları yapsalar daha makul olurdu. Gazeteler aracılığı ile bu tartışmaların yapılması doğru değil." yanıtını verdi.

gursel.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum