Kapusuz'dan Şok Benzetme

Kapusuz'dan Şok Benzetme
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, paralel yapının Amerika’daki lobisinin tıpkı İsrail ve Ermeni lobisi gibi Türkiye aleyhine çalıştığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Türkiye’de milli duygulara vurgu yaparak bağış toplayan Paralel Yapı’nın bu paraları dışarıda Türkiye aleyhine propaganda aracı olarak kullandığını söyledi.

ABD’de Paralel yapının bir lobisi olduğunu belirten Kapusuz, bu lobinin tıpkı İsrail ve Ermeni lobisi gibi Türkiye’nin aleyhine çalıştığını kaydetti.

“TOPLANAN BAĞIŞLAR ERMENİ&YAHUDİ LOBİLERİNE AKTARILIYOR”

Twitter hesabı üzerinden önemli mesajlar veren Kapusuz, Paralel yapıya ve ‘Cemaat’e ağır göndermelerde bulundu. Kapusuz şu görüşlerini paylaştı: “Anadolu insanının dişinden tırnağından arttırıp verdiği bağış paraları Paralel yapı tarafından Ermeni ve Yahudi lobilerine veriliyor. Bu da yetmezmiş gibi Türkiye aleyhine mektuplar yazılarak yabancı ülkelere Türkiye kötüleniyor. Paralel yapıya yakın ABDli neoconlar daha önce Obama’ya mektup yazıp Türkiyedeki gelişmelere müdahale etmesini istedi”

“ÇETE’NİN MERKEZ ÜSSÜ NEOCONLAR VE İSRAİL LOBİSİ”

Gelinen nokta itibariyle fotoğrafın netleşmeye başladığını belirten Salih Kapusuz, “Artık fotoğraf netleşmiştir; Bu paralel çete dış güçlerin güdümünde hareket eden gayrı milli bir yapıdır. Bu çetenin merkez üssü ABD’deki neoconlar ve İsrail lobisidir. Amaçları büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin önünü kesmektir” görüşünü ortaya koydu.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum