Kılıçdaroğlu'na Yoğun Koruma Önlemi

Kılıçdaroğlu'na Yoğun Koruma Önlemi
Kemal Kılıçdaroğlu, geçen haftaki grup konuşması öncesinde yumruklu saldırıya uğramıştı, bugünkü toplantıda ise alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısına katılarak konuşma yaptı. CHP liderinin çevresine konuşlandırılan koruma ordusu toplantı girişinde ve grup salonunda adeta kuş uçurtmadı. Buna rağmen Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun toplantı salonuna girişi sırasında gazetecilerin yoğun ilgisi üzerine kısa süreli hengame yaşandı.

ZİYARETÇİLERE KIRMIZI ŞERİT

Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırı Meclis'e ziyaretçi olarak giren biri tarafından gerçekleştirilmişti. Bu defa ziyaretçilere yönelik alınan önlem dikkat çekti. İki ayrı noktada aranarak yüksek güvenlik önlemlerinden geçirilen ziyaretçiler, CHP salonunda kırmızı bir şeritle ayrılan bölümde Kılıçdaroğlu'nu dinledi. Ayrıca kırmızı şeridin CHP liderine uzanan kısmına ek olarak korumalar konuşlandırıldı.

MİLLETVEKİLLERİYLE ARAYA ETTEN DUVAR

Kılıçdaroğlu için alınan güvenlik önlemleri sadece ziyaretçilerin abluka altına alınmasıyla sınırlı kalmadı. Güvenlik önleminin ikinci aşamasında CHP liderinin çevresine çok sayıda koruma yerleştirildi. Kılıçdaroğlu'nun önünde ve iki yanında yer alan bu korumalar CHP'li milletvekilleri ile arada adeta etten duvar oldu..

1_69.jpgchp-kemal-kilicdaroglu_994.jpgchp-kemal-kilicdaroglu_9971.jpgziyaretci_1290.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum