Birgün'den BDP'yi Aklama Çabası

Birgün'den BDP'yi Aklama Çabası
Dicle Üniversitesi dün karşıt görüşlü bir grup öğrencinin kavga etmesi ile karışmıştı. Bugün birinci sayfadan bu olayı duyuran Birgün gazetesi olaya karışan BDP'lileri es geçti ve HÜDAPAR'a saldırdı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde Rektör Prof.Dr. Ayşügül Jale Saraç'ın türban takmasının ardından Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in paralel yapı, yolsuzluk suçlamalarıyla gündemi getirdiği üniversitede dün karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Dicle Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübe üyesi öğrenciler, Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapısında program duyurusunun bulunduğu afiş ve bildiriler dağıtırken, Dicle Üniversitesi Öğrenci Derneği (DÜÖ-DER) üyesi öğrencileri arasında yaşana tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Son olarak da BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, üniversiteye gelerek, öğrencilerin bulunduğu Fen Edebiyat Fakültesi binasına girmek istedi. Önlem alan polis, Zümrüt'ün binaya girişine izin vermeyince, tartışma yaşandı.

Birgün BDP'yi Aklmaya Çalıyor

Olayı 1. sayfadan duyaran Birgün gazetesi suçu HÜDAPAR'a atarak adeta BDP'lileri aklamaya çalıştı. Attığı başlık ise ne kadar yanlı olduğunu ortaya koydu. "Hizbullah'tan öğrenciye saldırı" başlığı altında duyurdu. BDP'lileri ise sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalıştılar.

Habervaktim.com

bir1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum