Ermenicilerin Aşağılık Oyunu!

Ermenicilerin Aşağılık Oyunu!
1915 olaylarını kaşıyan ve Türkiye’yi mahkum ettirmeye çalışan Ermeni diasporası ve içerideki Kripto yandaşları yalan ve iftira faaliyetlerine bu yılda ara vermeden devam ediyorlar.

Her yılın 24 Nisan öncesi yalan yanlış bilgilerle 1915 olaylarını kaşıyan ve Türkiye’yi mahkum ettirmeye çalışan Ermeni diasporası, faaliyetlerine bu yılda ara vermeden devam ediyor.

Ermeni lobisi özellikle sosyal medya üzerinden kara propagandaya devam ederken içerideki kripto yandaşları da boş durmuyor. Türkiye kökenli bir kısım Ermeni ve Kriptonun Siyonizmin desteği ile Almanya’da kurduğu Soykırım Karşıtları Derneği’nin bu yıl için hazırladığı bir afiş, Ermenicilerin yalan ve çarpıtmada sınır tanımadığını da ortaya koyuyor. Hazırlanan afişte 1915 olaylarından Sultan Abdülhamid Han sorumlu tutuldu!

1914’DE EV HAPSİNDEYDİ!

Oysa Abdülhamid Han afişte yar alan 1914 tarihinde aralarında Kripto Ermeni ve Kripto Yahudilerin de bulunduğu İttihatçılar tarafından gönderildiği Selanik sürgününden henüz dönebilmiş ve İstanbul’da ev hapsinde tutuluyordu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum