Başbakan'ı Kızdıran Hakim Konuştu

Başbakan'ı Kızdıran Hakim Konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü grup toplantısında eleştirdiği hakimden Başbakan'a cevap var.

Başbakan Erdoğan, Adana operasyonunda tutuklanan polislerin tahliyesini sert sözlerle eleştirerek, vatansever savcının soruşturup tutuklattıklarını paralel yapının müdahale edip serbest bıraktığını öne sürdü.

“Devletin koridorlarından çeteleri nasıl kovduysak, adliye koridorlarından da o şebekeleri temizleyeceğiz” diyen Başbakan Erdoğan'a, Adana'da tahliye kararını veren hakim Hacı Hüseyin Bolat cevap verdi: "Hakimler kararlarıyla konuşur. Olması gereken buydu. Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin"

BAŞBAKAN ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan, ''Adana'da bir vatansever savcı çıktı. Hem casusluk faaliyetleri, hem de hukuksuz dinlemeler konusunda soruşturma başlattı. zanlılar tutuklandı. Aradan birkaç gün geçmeden o parelel çetenin mensupları devreye girdiler. Soruşturmaya müdahale ettiler.

Paralel yapının yargıdaki uzantıları talimat almışcasına zanlıları serbest bırakıyor. Birileri şantaja boyun eğmiş olabilir, birileri tehditlerle sindirilmiş oabilir, birileri de haşhaşı fazla kaçırmış olabilir. Ama biz sonuna kadar bu hukuksuzluğun takipçisi olacak, yılmadan, asla boyun eğmeden bu çetenin üzerine gideceğiz.

Devletin koridorlarından çeteleri nasıl kovduysak, kovuyorsak, o koridorları nasıl temizlediysek, adliye koridorlarından da o çeteleri, o şebekeleri kesinlikle temizleyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum