Muğlalı Şehit Aileleri Çanakkale’de

Muğlalı Şehit Aileleri Çanakkale’de
Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün katkıları ile Muğla’da bulunan 45 şehit yakınını Çanakkale Destanının yazıldığı toprakları ziyaret etti.

Gelibolu Yarımadası tarihi milli parkında bulunan Çanakkale destanının yazıldığı yerleri ziyaret eden şehit yakınları şehitlere bol bol dualar etti. Çanakkale Destanı tanıtım merkezinde, müzede ve şehitliklerde şehit aileleri duygusal anlar yaşadı.

AKKUZU: “ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, “Aziz şehitlerimiz, vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna yaptıkları görev sonucu şanlı bir tarih yazarak, şahadet mertebesine ulaştılar. Bu büyük millet şehit olmayı her zaman onur ve gurur kaynağı olarak görmüştür. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bağımsızlık, din, vatan, millet, bayrak uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerimiz vatanımız için en değerli varlıklarını, canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin bizlere emanetidir. Onlar için ne yapsak azdır. Muğla’dan Çanakkale’ye gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret şehit ailelerimizin kaynaşması ve dayanışması açısından, devletimizin yanlarında olduğunu hissetmeleri açısından çok faydalı oldu. Gelecek zamanlarda şehit yakınları ve gazilerimize yönelik etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Ziyarete katılan Muğla Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, “Evlatları vatan için şehit olmuş aileler olarak devletimizin bize sahip çıkmasından, devletimizin yanımızda yer almasından çok mutluyuz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüzün ve il müdürlüğü çalışanlarının bizleri memnun edebilmek için gösterdikleri çabalarından dolayı bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Muğlalı Şehit Aileleri Çanakkale’de

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.