Paralel Başhekim Görevden Alındı

Paralel Başhekim Görevden Alındı
Paralel yapının Çankırı’daki Başhekimi görevden alındı.

Çankırı Devlet Hastanesi’nde çalışanlara paralel propaganda yaptığı ve Zaman gazetesi almaları telkininde bulunduğu iddia edilen Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu, Sağlık Bakanlığı tarafından Başhekimlik görevinden alındı.

Akit’in edindiği bilgilere göre, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çankırı ziyaretinde Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu ile ilgili çok sayıda şikayetle karşılaştı.

Bakan Yardımcısı Kafkas’a  “Başhekim’in hastane içinde siyasi çalışma yürüttüğü” bilgisi iletildi. Kafkas’a, Başhekim’in çalışanlara Zaman gazetesine abone olmaları konusunda baskı yaptığı bilgisi de verildi. Bakan Yardımcısına iletilen bir diğer bilgi de, hastane içinde Başbakan Erdoğan hakkında “Başbakan’a beyaz önlük giydirip sünnet edeceğiz” şeklinde çirkin ifadeler sarf edildiği, Başhekim’in bu çirkinliklere göz yumduğu yönündeydi. Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın edindiği bu bilgilerden yola çıkarak, Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu’yu Başhekimlik görevinden aldığı belirtiliyor.

Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum