Galatasaray 'Paşa'yı Ağırlıyor

Galatasaray 'Paşa'yı Ağırlıyor
Galatasaray ligin 30. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi umudunu sürdürmek için Kasımpaşa maçını kazanmak istiyor. 19.00'da başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Fenerbahçe maçındaki kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray Kasımpaşa maçını kadın ve çocuk taraftarlara oynayacak.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor'u deplasmanda 5-2 yenerek finale çıkan Galatasaray lige döndü.

Sarı-kırmızılılarda Kasımpaşa maçının mesaisi sürüyor. Bursaspor maçndaki geri dönüş nedeniyle oyuncularını kutlayan teknik direktör Mancini ikinci 45 dakikada oynanan futboldan övgüyle bahsetti.

Oyuncularından bu performansı kalan haftalarda da sahaya yansıtmalarını isteyen İtalyan teknik adam," Bu futbolu devam ettirelim ve sezonu ikinci sırada bitirelim bu başarı hem bizim hem de camia için çok önemli" ifadelerini kullandı.

BURAK YERİNE UMUT

Mancini, Kasımpaşa karşısına Bursaspor maçı 11'inden sadece 1 değişiklikle çıkacak. Bursaspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılan Burak Yılmaz yerine Umut Bulut forma giyecek. Drogba'nın sakatlığı sürüyor. İki gündür takımla çalışmalara çıkan Hamit Altıntop ve Chedjou'nun kadroda yer alması bekleniyor.

E-BİLET UYGULANMAYACAK

Bu arada Galatasaray kulübü, Kasımpaşa maçında passolig ve e-bilet sisteminin uygulanmayacağını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, maça gelmek isteyen kadın ve çocuk taraftarların ücretsiz maç biletlerini yalnızca kimliklerini göstererek stat gişelerinden alabileceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum