Kula'da Geleneksel Pilav Günü

Kula'da Geleneksel Pilav Günü
Manisa'nın Kula ilçesinde 2004 yılında eğitim ve öğretime açılan Selim Sebahat Anandolu Lisesi geleneksel hale getirdiği pilav gününü düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen pilav gününe İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, hayırsever işadamı Eczacı Selim Palanduz, okulun eski mezunları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi'nin eğitim seviyesinin yüksek olduğunu belirten okul müdürü Hasan Karakuş, "Okulumuzdan mezun olan binlerce kişiyi bir araya getirmek için bir hedef belirlemiştik. Bu hedef doğrultusunda okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz pilav günümüzü düzenliyoruz. Geleneksel hale getirilerek her sene düzenlemeyi hedeflediğimiz pilav günleri sayesinde okulumuzdan mezun olan binlerce öğrenci her yıl bir araya gelecek" dedi. Hayırsever iş adamı Selim Palanduz ise “Okulumuz Kula'da örnek bir okul öğrencilerimizin başarılı olmaları için önce disiplin gerek. Sizler okulun adını yükseltirseniz bizler de okulun tüm sorunlarını çözmeye hazırız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan da, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından tüm katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Kula'da Geleneksel Pilav Günü

Kula'da Geleneksel Pilav Günü

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.