Müsiad Üyeleri Adıyaman Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Müsiad Üyeleri Adıyaman Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Üniversitesini ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Öğrencilere çorba ikram edilen alanda gerçekleşen ziyarette MÜSİAD üyeleri öğrencilerle bir araya gelip sabah çorbasından içip öğrencilerle sohbet ettiler. Öğrencilere ücretsiz olarak sağlanan bu imkânın, öğrenciler ve öğrenci velileri açısından önemli bir katkı olduğunu belirten MÜSİAD üyeleri bundan dolayı Rektör Gönüllü’ye teşekkür ettiklerini belirttiler. Sabah çorbasından sonra hep beraber üniversite kampüs alanını gezen heyet üniversitede yapılan inşaatları ve mevcut binaları yerinde görüp haklarında bilgi aldılar. Son iki yılda kamulaştırılan alan ile geleceğin üniversitesinin temellerinin atıldığını söyleyen iş adamları temeli atılan ve yapımı devam eden binalardan dolayı üniversite kampüs alanının adeta devasa bir şantiye görüntüsü verdiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Daha sonra Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Uygulama Oteli’nde kısa bir toplantı gerçekleştiren heyet, üniversite sanayi işbirliği ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak bu konularda neler yapılabilir üzerine konuştular. Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Biz üniversite olarak Adıyaman’ımızı kalkındırmak ve geliştirmek için varız. Bu nedenle sanayicimizle bir araya gelerek onlara yardımcı olmak, onlara projeler üretmek ve onlarla birlikte çalışmak istiyoruz. Ticaret aklıyla bilim aklını bir araya getirip Adıyaman’ımıza katkı sunmak istiyoruz. Değerli işadamı ve sanayicilerimize aramızda oldukları için teşekkür ediyorum. İnşallah beraber çalışarak ve güzel projeler üreterek Adıyaman’ımıza katkı sunacağız” dedi.

Bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ise, “Üniversitemiz Adıyaman’ımızın vitrinidir. Mevcut binaları ve devam eden inşaatları ile gelecekte de Adıyaman’ımızın gelişen yüzü olarak temsil edecektir. Devletimiz sanayicilerimize birçok yatırımlar vermektedir. Bu yatırımları doğru ve yerinde kullanmak ve yapacağımız üretimleri en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için üniversitemize ihtiyaç vardır, bilim aklına ihtiyaç vardır. Bu ihtiyacı gidermek, Adıyaman’ımıza daha büyük yatırımlar almak ve kaliteli ürün üretebilmek için üniversitemizi ziyaret ettik. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ bizleri kapıda karşıladı ve gerekli ilgiyi gösterdi. Sayın Rektörümüze teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Toplantı sonrasında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Uygulama Oteli önünde toplu fotoğraf çektiren MÜSİAD üyeleri daha sonra üniversiteden ayrıldı.

Müsiad Üyeleri Adıyaman Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.