Taraf ABD İle Türkiye'yi Vurdu!

Taraf ABD İle Türkiye'yi Vurdu!
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Douglas Frantz, Twitter'ı adeta 'şirket çalışanı' gibi canla başla savunup Türkiye'ye tehditler yağdırdı. Taraf gazetesi ise bu tehditleri 'çok iyi konuştun' dercesine manşetten duyurdu.

Frantz, "Konferansa değil ne yapılması gerektiğini söylemeye geldim. Demokrasi düzelmezse bundan en kötü etkilenecek Türk halkıdır" diyerek adeta Türk hükümetine tehditler savurdu.

Bununla da yetinmeyen ABD'li sözcü, Türkiye'deki ekonominin iyi gitmediği iddia etti. 2 yıldır büyümenin durduğunu savunarka kara bir tablo çizmek istedi.

NATO İLE TEHDİT ETTİ

"Türkiye'nin demokrasi yolundan saptığını hissedersek, Türkiye'yi güçlü yapanın ne olduğunu ve Atatürk'ün modern Türkiye'yi kurarken vizyonunu hatırlatmak için itirazda bulunma hususunda sorumluluğumuz var." diyen ABD'nin sözcüsü, Türkiye'yi baskıcı bir ülke gibi göstermek istedi. Taraf ise bunu gururla manşetine taşıdı.

IRAK'A "DEMOKRASİ" GETİREN ABD

20 Mart 2003'de ABD ve 'akıl hocası' İngiltere, Irak'ı özgürleştirme  bahanesi ile girdikleri ülkede büyük bir felakete yol açtılar, yüzbinlerce sivil katlettiler. Taciz, tecavüz ve cezaevlerinde yapılan işkenceler ise zirve yaptı. 2007 yılında yapılan araştırmalara göre Irak'ta tahmini bir milyon sivil yurttaş hayatını kaybetti. ABD'nin harabeye çevirdiği Irak bugün bile toparlanamadı. Ülkede Kan ve gözyaşı eksik olmuyor. İmza attıkları bu vahşeti görmezden gelen ABD yetkilileri, Türkiye'yi karalama yarışına girişmiş durumda.

Habervaktim.com

taraf3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum