İçişleri Bakanı Efkan Ala Pasinler’de

İçişleri Bakanı Efkan Ala Pasinler’de
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum’un Pasinler ilçesinde yetkililer, vatandaşlar ve atlı gruplarla karşılandı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum’un Pasinler ilçesinde yetkililer, vatandaşlar ve atlı gruplarla karşılandı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, hafta sonu çalışmalarına Erzurum’un Pasinler ilçesinde sürdürdü. Bakan Ala’yı İlçe Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, Pasinler bürokrasisi ve coşkulu vatandaş karşıladı. İlçe girişinde karşılanan Ala, Pasinler Belediyesine kadar vatandaşlarla sohbet ederek cadde boyu yürüyerek geçti.

Belediye önünde folklor ekibinin gösterisinin ardından konuşan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, “İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı ilçemizde ağırlamanın şerefini ve gururunu taşıyoruz. Sayın Bakanım, ilçemizi gururlandırdığınız ve şereflendirdiğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala’da, ”Siz kararınızı verdiniz. Siz bu ülkenin istikrarının arkasında durdunuz. Siz benim canımdan çok sevdiğim Ünsal kardeşimi dereceye girecek bir oyla seçtiniz. Ünsal Sertoğlu benim kardeşimdir. Siz benim kardeşimi seçerek üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız. Şimdi hizmeti verme sırası bizde. Sizlerin vermiş olduğu yüksek oyun sorumluluğu bizlerin omuzun da. Onun için sizler söylemeseniz de bu kardeşiniz sizlerin içinizden geçeni biliyor. Hemen söyleyeyim ki bizler size hizmet yapanlardanız. Bizler bu saatten sonra gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edip sizlere layık olmaya çalışacağız.” dedi.

Bakan Ala daha sonra Pasinler Belediyesine geçerek Başkan Ünsal Sertoğlu’ndan ilçe ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sertoğlu, ilçeye yakın ilgi gösterdiği için Bakan Ala’ya teşekkür etti.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan İlçe Emniyet Sarayı’nın yapılması, Kale Çayı projesi, Jeotermal tesislerin yapımı ve İçişleri Bakanlığı’nın ilçede seminerler düzenleyebileceği sosyal bir tesis inşa edilmesini istedi.

Bakan Ala’nın Pasinler ziyaretine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen eşlik ettiler.

Bakan Pasinler’den ayrılarak Erzurum’a hareket etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.