Ünlü Futbolcuya Silahlı Saldırı!

Ünlü Futbolcuya Silahlı Saldırı!
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Şişli'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

Omuzundan vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı. Silahlı saldırı sırasında Gökhan Töre dışında 5 kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını söyledi.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA:

"Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."

ÖNDER ÖZEN VE AHMET KAVALCI AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaş'ta yönetici Ahmet Kavalcı ve futbol direktörü Önder Özen Gökhan Töre'nin yaralanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kavalcı, "Gökhan Töre dün gece sabaha karşı 04:30'da arkadaşlarıyla birlikte gece kulübünde bir olay ile karşılaştı. Bu olay bir yaralama oluyor. Bu olayın Gökhan Töre ile ilgili bir yanı yoktur. Tesadüftür. Yan taraftaki locada kız arkadaşına kurşun sıkıp, havaya ateş ediyor. Saldırganın bu kurşunları Gökhan Töre'ye sekerek isabet etti. Salı sabahı taburcu olmasını bekliyoruz. Bu olay tamamen tesadüftür. Bunu emniyetten teyit ettik. Medyada çıkan bazı haberler yanlış. Gökhan Töre'nin sağlık durumu gayet iyi. Can İpekçi ve diğer futbolcunun da omzunda bir yaralanma var. Doktorumuz orada değildi. 05.00 civarı çağırılmış ve orada tedavi için bulunmuştur."

"OLAY TAMAMEN TESADÜF"

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ise, "05.12'de Gökhan Töre kendi beni aradı. Elinde sıkıntı olduğunu söyledi. Panik yapmamız için böyle dedi. Ertuğrul Karanlık'a haber verdik ve o harekete geçti. Hastaneye geçtiğimde başka kulüplerin oyuncuları vardı. Onlarda da sıkıntı var. Emniyet yetkilileri ifadeleri aldı. Seken kurşunun omzuna girdiği saptandı. Olay tamamen tesadüf. Oyuncunun olayla ilgili bir alakası yok. Basketbol ve futbol camiasından çok sayıda isimin bulunduğu bir eğlence mekanında gerçekleşmiştir. Saldırgan kendi kız arkadaşını vurup, havaya ateş açmış. 6 kişi yaralandı." ifadelerini kullandı.

"OLAY YERİNDE 20 CİVARI SPORCU..."

"Gökhan'ın durumu gayet iyi. Yaralıların tamamı emniyet kayıtlarında sıyrık gözüküyor. Sadece bizim oyuncumuzda bir kurşun isabet etmesi var. Bir gün hastanede kaldıktan sonra bu hafta antrenmanlara başlayabilir. Bize verilen bilgi. Olay yerinde 20 civarında sporcu vardı. Bazı basketbolcular da, bir tanesi bizim oyuncumuzdu.
Bir futbolcunun ertesi gün bir idman varsa o saatte evde olması gerekir, bu doğrudur. Profesyonel bir meslek. Bunun karşılığını vermesi gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum