İhanetin DİP’i

İhanetin DİP’i
Devrimci İşçi Partisi üyeleri olduğunu belirten Rum işbirlikçileri Ankara’da ellerinde “İşgalci Türkiye Kıbrıs’tan defol” yazılı parkart taşıyıp haince sloganlar attı.

Türkiye yararına hiçbir faaliyette bulunmayan; devrimci, marksist, komünist, sosyalist ve bölücü gruplar ülkeye resmen ihanet ediyor. Bu gruplardan biri olan ve kendilerini ‘Devrimci Marksist’ olarak tanımlayan Devrimci İşçi Partisi (DİP) üyeleri haince bir eylem daha yaptı. Parti sempatizanları Ankara’nın göbeğinde, ‘İşgalci Türkiye Kıbrıs’tan Defol’ yazılı pankart taşıyıp slogan attı.

Bu arada kendilerini, ‘devrimci’, ‘ilerici’, ‘marksist’, ‘komünist’ ve ‘sosyalist’ olarak tanımlayan bu hainler mesken tuttukları Kızılay bölgesinde, İslami çevreler ve milliyetçi muhafazakar gençliğe yaşam hakkı tanımıyor. Daha çok Yunanistan, Kuzey Kıbrıs Rum Yönetimi ve azda olsa KKTC’de görmeye alışık olduğumuz eylemlerin birebir aynısını Türkiye’nin başkentinde hatta Başbakanlığın 500 metre yakınında şahit olduk. Başlarını DİP sempatizanlarının çektiği sözde ilerici – sosyalist, devrimci, marksist, komünist ve bölücü eylemciler Kızılay bölgesinde bulunan Yüksel Caddesi’nde ‘İşgalci Türkiye Kıbrıs’tan Defol’ yazılı pankart açarak ülke aleyhine sloganlar attılar. Basın açıklaması da yapan grup resmen Rum çetelerinin sözcülüğüne soyundu.

KIZILAY’I MESKEN TUTTULAR

Söz konusu marjinal solcu hainler mesken tuttukları Kızılay bölgesinde, İslami çevreler ve milliyetçi muhafazakar gençliğe yaşam hakkı da tanımıyor. Geçtiğimiz yıl Hocalı Katliamı’na tepki olarak başlatılan imza kampanyası dolayısıyla Kızılay’a kurulan standı yine bu hain gruplar basarak dağıtmış görevlileri ise tartaklamışlardı.

Söz konusu grupların haince eylemlerine şahit olan vatandaşlar ise tepkili. Söz konusu grupların sürekli olarak Türkiye düşmanlığı yaptığını vurgulayan vatandaşlar, “Sivil vatandaş olarak tepkimizi koyduğumuz zaman saldırıyorlar. Güvenlik görevlilerinin bunlara müdahale edip her gün yüz binlerce kişinin bulunduğu Kızılay’dan bunları temizlemesini istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum