Faturadan Sonra İcra Şoku!

Faturadan Sonra İcra Şoku!
Yalova'nın CHP'li belediye başkanı Vefa Salman koltuğa oturur oturmaz 1 milyon TL'lik yemek faturasıyla karşılaşmıştı. Yemek firmasından belediyeye 615 bin TL'lik haciz geldi.

Yalova’da kıran kırana geçen seçimi 6 oy farkla CHP’li Vefa Salman kazanmıştı. AK Parti adayı, eski Başkan Yakup Koçal YSK’ya itiraz ederken koltuğa oturan Vefa Salman, ilk şokunu seçim öncesi 75 bin kişiye verilen 1 milyon liralık pilav üstü kavurma faturasını görünce yaşamıştı. Salman, bu faturayı ödemeyeceğini belirtmiş, ayrıca hesapların incelenmesi için müfettiş isteyeceğini açıklamıştı. Vefa Salman, seçim öncesi verilen yemekler nedeniyle cuma günü bir yemek firmasının belediye 615 bin 705 liralık haciz gönderdiğini açıkladı.

'SOYMUŞLAR'

Gönderilen faturalar arasında 3 Nisan 2014 tarihli 72 bin 106 liralık bir faturanın da olduğunu kaydeden Başkan Salman, “Bu kadar terbiyesizlik, şerefsizlik olmaz. O tarihte ben başkanlığı devralmıştım. Kimseye yemek yedirmedim. Suç duyurusunda bulunuyorum. Vergi Dairesi’nin, Defterdarlığın harekete geçmesini istiyorum. Bunların hepsini burunlarından fitil fitil getireceğim. Daha başka bilgiler var bende. Belediyeyi nasıl soyup soğana çevirdiklerini tek tek anlatacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum