Yönetmen ve Sunucu Canlı Yayında Kavga Etti!

Yönetmen ve Sunucu Canlı Yayında Kavga Etti!
KKTC'de yayın yapan Kanal T'de yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Sabah kuşağı programının yayın yönetmenini işe geç kalınca program 15 dakika geç başlıyor.

Program sunucusu bu durumu canlı yayında eleştirince yönetmen önce sesi kısıyor ardından da sunucunun konuşmasının yerine VTR giriyor. Sunucu yaşanan bu olayın üzerine ekranı terk ediyor.

KKTC''de Kanal T'de sabah kuşağında canlı yayınlanan programın Yayın Yönetmeni Mehmet Sezgin işe geç kaldı. Programın sunucusu bu durumu eleştirince, yönetmen once sunucunun sesini kesti sonra da görüntüsünü. Bunun uzerine sunucu Nazmi Pınar yayını terk etti.  Canlı yayında yaşanan bu ilginç olaydan bir saat sonra Nazmi Pınar ekrana yeniden döndü.

İŞTE O İLGİNÇ TARTIŞMA
 
Yaşananlardan dolayı öfkeli olduğu gözlenen Pınar, "Maalesef KKTC’de geri kalmış Televizyonculuğun bir örneği olan bu durum son derece üzüntü vericidir. Düşünün ki canlı yayında sesinizi kısacaklar ve ekrana siyah görüntü verecekler. Bu bana değil izleyiciye karşı yapılan bir saygısızlıktır. Ben ve ekibim sabah programına hazırlık için her gün saat 04.00 itibari ile yoğun bir tempoya girmekteyiz. Tüm hazırlıklarımızın bitmesine rağmen programa başlamak için bir yayın yönetmenini beklemek izleyiciye yapılan saygısızlıktır. İzleyici hatası ile sebabı ile ekran önündeki kişiyi bilir.

 
Yönetmen uyumuş,geç gelmiş, bunları bilemez. Ekran ile ilgili muhatabı daima ekran önünde gördüğü kişidir. Dolayısı ile geçmişte de benzer olayların yaşanması ve bunun yönetimin dikkatine getirilmesine rağmen değişen bir şeylerin olmaması ve hataların artık alışkanlık hale gelmesi sonucu bende kendimi en iyi ifade edebileceğim, izleyicilerime derdimi anlatmaya çalıştım. Maalesef sesim kısılmaya çalışıldı. Bu bir ayıptır. Ayıp nasıl temizlenir bekleyip göreceğiz. Ancak almış oluğum kararı Kanal Yönetimi ile paylaştım. Söz konusu Yönetmen olduğu sürece asla yayınlara çıkmayacağım”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.