Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi

Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi
Sultanbeyli'de 4 katlı binanın çatısında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler çatıyla birlikte en üst katı küle çevirirken, ev sahibi evinin yanışını gözyaşları içinde seyretti.

Yangın, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi, Necip Fazıl Caddesi, Binnaz Sokak üzerindeki 4 katlı binada saat 16.00 sıralarında çıktı. Çatı katında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler çatıyla birlikte dördüncü kata da sıçradı. Yangın için takviye itfaiye ekipleri istenirken, evin sahibi Adem Bozkurt, alevler içinde kalan binayı gözyaşları içinde izledi. Bir duvarın dibine çöken Bozkurt, "Ne olursun Allahım yardım et, bittim ben" diyerek ağladı.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından alevleri kontrol altına aldı.

MERAKLI VATANDAŞLAR YANGIN SEYRİNE GEÇTİ

Bu arada, itfaiye söndürme çalışmalarını sürdürürken, mahalle sakinlerinin yolun karşı tarafındaki ormanlık alanı doldurup yangını seyrettiği dikkat çekti. Çoluk-çocuk onlarca kişi, ağaçların arasından, yanan evin söndürme çalışmalarını sonuna kadar takip etti.
Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemedi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.