BBP’den Tepkili 23 Nisan Mesajı

BBP’den Tepkili 23 Nisan Mesajı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’nin egemenlik haklarının müzakere ve pazarlık konusu haline getirildiğini savundu.

Destici 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, TBMM'nin açılışının 94. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gururla kutlandığını belirtti.

BBP lideri ayrıca şunları kaydetti:

“Barış’ ambalajıyla millete kabul ettirmeye çalışılan çok bilinmeyenli Çözüm Süreci, Türkiye’de yaşayan bütün unsurların gündelik yaşamını ve geleceğini etkileyecek durumlara gebe hale geldi.”

“Gelinen aşamada siyasi iktidar, her ne kadar kamuoyuna yansıtılmaması için azami gayret sarf etse de; ‘devlet olarak terör örgütüne sızacağız veya sızdıklarımızın üzerinden müzakere yoluyla terör sorununu çözeceğiz’ derken; terör örgütünün devlete sızmasının yolunu açmıştır.

Ülkeyi yönetenler varlık ve etkinliğini eskisine göre daha da arttıran, Doğu ve Güneydoğu’nun birçok bölgesinde güvenliğin kontrolünü bile bölücü terör örgütüne kaptırmış durumdadır!

 

Maalesef “Varoluşumuzu mümkün kılan değerler üzerinden müzakere yapılarak barış sağlanamaz ana ilkesi” hiçe sayılmış, Türkiye’nin egemenlik haklarının müzakere ve pazarlık konusu haline getirilmiş ve neticede önü alınamayan “özerklik” tartışmalarına kapı açılmıştır. Haliyle bu gelişmeler kutlu topraklara ‘yalnızca bir ülke’ değil de  ‘vatan’ nazarıyla bakan her vatandaşımızı endişelendirmektedir!”

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum